event-193178 event-193178

Teatteri ja ooppera

SANATON RAKKAUS


Järjestäjä:Espoon Kaupunginteatteri
Paikka:Revontulihalli, Revontulentie 8, Tapiola
Osoite:Revontulentie 8
02070 Espoo
Pääsymaksu:39

Lähde:Lippu.fi

SANATON RAKKAUS

SANATON RAKKAUS

Sanaton rakkaus (Children of a Lesser God) on moderni klassikko, joka kertoo kuuron naisen ja kuulevan miehen rakkaudesta ympäristön ristipaineessa. Mark Medoffin näytelmä törmäyttää esiin kysymyksiä identiteetistä, omasta äänestä ja sulautumisesta, itsemääräämisen oikeudesta, intohimosta ja sillanrakennuksesta. Tarinassa kipinät sinkoilevat, kun kuuro Sarah ja kuuleva James ottavat mittaa toisistaan ja voimista ympärillään.

Suomen kantaesityksessä nähdään upea Dawn Jani Birley, Toronton Theatre Critic’s Award -palkinnolla v. 2017 palkittu valovoimainen näyttelijä. Hän saa vastavoimakseen monista näyttämö- ja elokuvarooleistaan tunnetun karismaattisen Santeri Kinnusen.

Moninkertaisesti palkittu draama tunnetaan myös elokuvaversiostaan, josta Marlee Matlin voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon.

Sanattoman rakkauden Suomen kantaesityksen ohjaa Johanna Freundlich ja se saa ensi-iltansa Espoon Kaupunginteatterin Revontulihallissa 19.9.2019.

Ohjaus Johanna Freundlich, lavastus Janne Siltavuori, valosuunnittelu Tarja Ervasti, äänisuunnittelu Tommi Koskinen, pukusuunnittelu Noora Salmi, maskeerauksen suunnittelu Kaarina Kokkonen.

Rooleissa Milka Ahlroth, Dawn Jani Birley, Aino Hakala, Aleksi Holkko, Santeri Kinnunen, Meri Nenonen ja Pertti Sveholm.

Esityskieli suomi ja suomenkielinen viittomakieli, tekstitys suomeksi ja englanniksi. Suomenkielinen tekstitys heijastetaan osaksi lavastusta jokaisessa näytöksessä. Suosittelemme viittomakieliselle yleisölle keskikatsomon paikkoja.
Kesto n. 2 h 20 min, sis.väliajan

Lisätiedot: www.espoonteatteri.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)