event-210948 event-210948

Musiikki, Muut

SYÖ, JUO JA SIVISTY -KLUBI


Järjestäjä:KOM-teatteri
Paikka:Aulanäyttämö
Osoite:Kapteeninkatu 26
00140 Helsinki
Pääsymaksu:22

Lähde:Lippu.fi

SYÖ, JUO JA SIVISTY -KLUBI

Lokakuun Syö, juo ja sivisty -klubilla punomme maailmanpelastussuunnitelmia presidentti Tarja Halosen ja tietokirjailija Risto Isomäen avulla. Ihmiskunnalla ei koskaan ole asiat ollut yhtä hyvin kuin tällä hetkellä ja samaan aikaan olemme tieteentekijäiden mukaan askeleen päässä ilmastokatastrofista. Mitä voimme tehdä? Onko vielä toivoa?

Presidentti Tarja Halosella on takanaan pitkä ura politiikassa ja kansainvälisissä luottamustoimissa. Hänellä on läheiset kontaktit mm. YK:hon ja hän tekee tiivistä yhteistyötä Suomen ulkoministeriön kanssa.

Risto Isomäki on arvostettu kirjailija, kolumnisti ja ympäristöaktivisti. Hän on julkaissut yli 20 romaania ja tietokirjaa. Isomäen uusin teos Miten Suomi pysäyttää ilmastomuutoksen (Into) tarjoaa konkreettisia keinoja ilmastonmuutoksen ratkaisemiseksi.

Tuttuun tapaan illan ohjelmassa on iloisia yllätyksiä ja odottamattomia esityksiä. Soppaa tarjoilee KOM-teatterin väki ja tällä kertaa soppakattilassa porisee afrikkalainen linssikeitto. Tilaisuudessa on anniskeluoikeudet.


Syö, juo ja sivisty on KOM-teatterin ja Imagen yhteistyönä toteuttama klubi, joka tarjoaa parhaiden illanistujaisten hengessä soppaa, sivistystä ja janoisille juotavaa.

Illan ohjelma sekä kasviskeitto sisältyvät lipun hintaan.

Syö, juo ja sivisty -klubi järjestetään KOM-teatterin aulassa osoitteessa Kapteeninkatu 26, Helsinki

KOM-teatteri syntyi vuonna 1971 palosta vaikuttaa yhteiskuntaan ja tarpeesta tehdä korkeatasoista, taiteellisesti kunnianhimoista sekä monimuotoista teatteria.

Image on vuonna 1985 perustettu omaääninen aikakauslehtiklassikko. Suomen kauneinta ja rohkeinta lehteä kustantaa A-lehdet.

Kommentoi tapahtumaa (0)