event-200431 event-200431

Musiikki

THE GREAT HELSINKI SWING BIG BAND


Järjestäjä:The Great Helsinki Swing Big Band
Paikka:Malmitalo
Osoite:Ala-Malmin tori 1
00700 Helsinki
Pääsymaksu:21

Lähde:Lippu.fi

THE GREAT HELSINKI SWING BIG BAND

ke 25.9. klo 19 The Great Helsinki Swing Big Band: Sound of Swing
Swingin taikaa elokuvista ja näyttämöltä! Swing Big Band tulkitsee tunnettuja säveliä valkokankaalta ja musikaaleista solistinaan loistava Jennie Storbacka. Kapellimestarina on Antti Rissanen.

ke 23.10. klo 19 The Great Helsinki Swing Big Band: Evening Blues

Luvassa svengaavaa Jump-Bluesia! Konsertissa kuullaan Louis Jordanin, Jimmy Witherspoonin, Louis Priman ja T-Bone Walkerin musiikkia. Solisteina Sirpa Suomalainen ja Juki Välipakka. Sovitukset ja orkesterin johto Markku Renko.

ke 20.11. klo 19 The Great Helsinki Swing Big Band: Music of Peggy Lee
Swing Big Bandin pitkäaikainen luottolaulusolisti, Annimaria Rinne tulkitsee laulaja Peggy Leen esittämiä kappaleita. Mukana ohjelmistossa mm. How Deep is the Ocean, Smoke Gets in You Eyes ja All I Need Is You. Kapellimestarina on Antti Rissanen.

ke 18.12. klo 19 The Great Helsinki Swing Big Band: Joulukonsertti

Joulukonsertissa kuullaan solistina Charlotta Kerbsiä, sielukasta ja taitavaa nuoremman polven laulajaa, jonka ääni taipuu monenlaiseen musiikkiin. Charlottaan onkin voinut törmätä monissa eri projekteissa, mm. Charlotta Kerbs and her New Orleans Rhythm Gang ja Afrojazz Quintet. Popmusiikin puolelta esim. Pepe Deluxe-yhtye on hyötynyt Charlottan laaja-alaisesta äänestä. Ohjelmisto koostuu perinteisistä joululauluista uusina versioina, ja kuulemme myös muutamia ruotsinkielisiä joululauluja. Konsertin kapellimestarina on Jussi Lampela.

Kommentoi tapahtumaa (0)