event-186407 event-186407

Musiikki

The Midnight (USA), Violet Days (SWE)


Järjestäjä:Tavastia-klubi
Paikka:Tavastia-klubi
Osoite:Urho Kekkosen katu 4 - 6
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

The Midnight (USA), Violet Days (SWE)


SYNTHWAVE-ILMIÖKSI NOUSSUT THE MIDNIGHT SAAPUU TAVASTIALLE

Ma 21.10.2019 Helsinki, Tavastia

Retrofuturista ja 80-lukuvaikutteista synthwavea esittävä The Midnight konsertoi Helsingissä Tavastia-klubilla 21. lokakuuta. Liput maailmanlaajuiseksi ilmiöksi nousseen yhdysvaltalaisbändin ensimmäiselle Suomen-keikalle tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 1. maaliskuuta.

Tyler Lylen ja Tim McEwanin muodostama The Midnight hakee tuotantoonsa innoitusta 80-luvun pop-kulttuurista. Yhtyeen vaikutteina ovat toimineet etenkin Journeyn, Van Halenin ja Phil Collinsin kaltaiset AOR-artistit, varhaisten videopelien äänimaisemat, Tangerine Dreamin ja John Carpenterin syntetisaattori-scoret sekä Top Gun- ja Paluu tulevaisuuteen -tyylisten elokuvien musiikki. Nykypäivän referensseistä The Midnightin elektronista synthpop-soundimaailmaa on verrattu erityisesti Drive-elokuvan palkittuun score-musiikkiin sekä Kavinskyn ja Futurecop!:in kaltaisiin yhtyeisiin.

The Midnight on julkaissut vuodesta 2012 jatkuneella urallaan kolme keräilyharvinaisuudeksi noussutta albumia, joista viimeisin on viime vuonna ilmestynyt "Kids".

Lämppärinä Violet Days (SWE).



Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Kommentoi tapahtumaa (0)