event-198653 event-198653

Musiikki

HECTOR & HIS POWER BAND – HEXIT-KONSERTTIKIERTUE


Järjestäjä:Hector
Paikka:Vaasan Sähkö Areena
Osoite:Rinnakkaistie 1
65350 Vaasa
Pääsymaksu:59

Lähde:Lippu.fi

HECTOR & HIS POWER BAND – HEXIT-KONSERTTIKIERTUE

Hectorin HEXIT -konserttikiertue käynnistyy marraskuun lopussa

Luvassa on mestarin suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja hänen yhä kasvaneelle, huippumuusikoista koostuvalle Power Bandilleen sovitettuina.

Hector toteaa kiertueestaan: ”Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisölle. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä!
HEXIT -kiertue tehdään ”isolla kädellä” niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. Edellinen, kolmen vuoden takainen 50 -vuotis taiteilijajuhlakiertue oli upea kokemus, mutta se oli oma konseptinsa. Nyt on luvassa vielä entistäkin ehompi Power Ban d, jonka kanssa työskentely tuottaa aina yllätysefektejä. Visuaalinen toteutus on myös nyt tarkkaan rakennettu biisi biisiltä. Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani HEXIT tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall Are nalla mitä se tarkoittaa.”

Ensimmäisen albuminsa vuonna 1972 julkaisseen Hectorin tuotannossa on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, kuten Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake, Make, Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

Power Band:
Risto Niinikoski, rummut & laulu
Masa Maijanen, basso
Matti Kallio, koskettimet, huilut & laulu
Esa Kotilainen, koskettimet
Jarmo Nikku, kitarat
Jussi Turunen, kitarat & laulu
Iida Sinivalo, sello
Mirka Paajanen, viulu & laulu
Kukka Lehto, viulu & laulu
Panu Syrjänen, saksofonit
Janne Toivonen, trumpetti

Kommentoi tapahtumaa (0)