event-201558 event-201558

Musiikki, Teatteri ja ooppera

NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA, Helsinki


Järjestäjä:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Paikka:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Osoite:Hämeentie 68
00550 Helsinki
Pääsymaksu:min 36 € - max 78

Lähde:Lippu.fi

NELJÄ PIENTÄ ANNOSTA, Helsinki

Musiikkikomedia Neljä Pientä Annosta sisältää illallisen yhdelle ja kolme muuta naurattavaa elämystä. Martti Suosalo eläytyy rooleihin hovimestarista nuotinkääntäjään ja Iiro Rantala pianopedagogista sankarisolistiin. Lotta Kuusisto huolehtii proseduureista. Yleisön suosikkiesitystä on esitetty täysille katsomoille niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaakin.

Neljästä hulvattomasta sketsistä koostuva esitys esittelee mm. Suosalon taipuisan roolihahmon Arvo Savelan, joka on näyttelijän alter ego: jäyhä suomalainen perusmies, joka ei todellakaan ole mikään puheiden pitäjä. Yksi annos taas nautitaan flyygelin äärellä, kun yleisö pääsee mukaan Iironin pianokouluun. Roisilla huumorilla sävytetty pikakoulutus vie pianonsoiton saloihin sekä flyygelin historiaan.

Illallinen yhdelle puolestaan on uudenvuoden tv-klassikko vuodelta 1963. Kulttimaineessa Suomessakin olevassa sketsissä iäkäs Sofie-neiti juhlistaa syntymäpäiviään enemmän ja enemmän humaltuvan hovimestarinsa avustuksella.

Kesto: 1 h 30 min

Show & Dinner

***
Alkumalja
***
Punajuurta & vuohenjuustoa
***
Haukiwallenberg & omena -voikastiketta
tai
BBQ-possua & savupaprikalla paahdettua bataattia
***
Uuniomena & vaniljajäätelöä
***
Kahvi/tee


Jokainen valitsee yhden kahdesta pääruokavaihtoehdoista.

Lisätiedot: https://kapsakki.fi/ohjelmisto/tilausesitykset/

Klo 19 alkavan esityksen yhteydessä suosittelemme klo 17 kattausta. Olethan yhteydessä ravintolaan, jotta ravintola tietää saapumisajan mahdolliset erityisruokavaliot ja valitsemanne pääruokavaihtoehdot: bistrok@marcante.fi

Yli kymmenen hengen seurueille suosittelemme, että olette yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen ryhmamyynti@kapsakki.fi ja pyydätte ryhmämenu - vaihtoehtomme ja sovitte erikseen kattauksenne kellonajasta.

Tehdään yhdessä teatterikokemuksestanne ikimuistoinen!

www.kapsakki.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)