event-199592 event-199592

Teatteri ja ooppera

OPUS DEUS, Lahti


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Eero-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:30

Lähde:Lippu.fi

OPUS DEUS, Lahti

Haluaisitko saavuttaa jotain elämässäsi? Oletko kyllästynyt kulkemaan keskinkertaisuuden kahleissa? Lipuvatko unelmiesi pilvilinnat päivä päivältä yhä kauemmas? Tuntuuko elämäsi merkityksettömältä? Ei hätää! Meillä on taivaallinen ratkaisu ongelmiisi: Opus Deus.

Opus Deus – Kuinka tulla jumalaksi on helppokäyttöinen self help -musikaali, jonka avulla nostat elämäsi uudelle tasolle! Seuraamalla esityksen yksinkertaisia ohjeita voit tavoittaa unelmasi muutamassa tunnissa ja saavuttaa jumalaisen aseman; arvostusta, mainetta, rahaa ja vaikutusvaltaa enemmän kuin osaat kuvitella. Astu tavallisuudesta taivaallisuuteen ja osta lippusi... NYT!

Kaija on parikymppinen nuori nainen, joka etsii suuntaa elämälleen aikuisuuden kynnyksellä. Hän rakastaa lukemista, pitää mitätöntä suosiota nauttivaa kirja-aiheista videoblogia ja viettää illat poikaystävänsä Jukan kanssa elokuvien maailmaan uppoutuneena. Vaikka Kaija onkin ihan tyytyväinen elämäänsä, jotain tuntuu silti puuttuvan.

Yllättäen Kaija saa vastauksen ongelmaansa, kun hän tilaa internetistä self help -oppaan, jollaista ei ole ennen nähnyt: Opus Deus – Kuinka tulla jumalaksi. Kirja lupaa omistajalleen helpon ja nopean reitin unelmien täyttymykseen, täydellisen menestyksekkääseen elämään, kunhan lukija vain seuraa oppaan yksinkertaisia ohjeita. Suurista lupauksista innostunut Kaija päättää tarttua tilaisuuteen ja lähteä matkalle kohti menestystä ja ikuista onnea. Mutta mitä on menestys ja sen vaatimukset?

Riipaisevan hauska ja mukaansatempaava Opus Deus -musikaali tarjoaa ajankohtaisen teatterielämyksen katsojilleen. Esityksessä pohditaan menestymisen, itsekeskeisyyden ja täydellisyyden tavoittelun teemoja, sekä etsitään vastausta meitä kaikkia kiinnostavaan kysymykseen: mikä tekee elämästä merkityksellistä.

KANTAESITYS 29.10.2019 EERO-NÄYTTÄMÖLLÄ

KÄSIKIRJOITUS, SÄVELLYS & OHJAUS Musiikkiteatteri NYT
KOREOGRAFIA Sami Ulmanen
LAVASTUS & PUKUSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho
VALOSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho & Jouni Nykopp
VALOKUVAT Harri Knuuttila
LAVALLA Petteri Hautala, Anni Kajos, Panu Kangas, Petri Knuuttila & Sini Koivuniemi
PIANO Matti Hussi
LYÖMÄSOITTIMET Lari Lius
YHTEISTYÖSSÄ Musiikkiteatteri NYT ja Lahden kaupunginteatteri

Käy tutustumassa ryhmään tarkemmin:
https://musiikkiteatterinyt.fi/

Kommentoi tapahtumaa (0)