event-201384 event-201384

Musiikki

TARJA LUNNAS 30 VUOTTA JUHLAKONSERTTI


Järjestäjä:Tarja Lunnas
Paikka:Martinsali
Osoite:Eeronkuja 2
21200 Raisio
Pääsymaksu:31

Lähde:Lippu.fi

TARJA LUNNAS 30 VUOTTA JUHLAKONSERTTI

TARJA LUNNAS 30 V. juhlakonsertti
Tarja Lunnas viettää tänä vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaansa, sillä hänet valittiin vuonna 1989 Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangoprinsessaksi.

- Siitä se lähti silloin ja minä jätin päätyöni ATK-suunnittelijana, kertooTarja. Hän on osallistunut Eurovision laulukilpailujen Suomen karsintoihin kaksi kertaa. Esimmäisellä kerralla karsintakappale oli "Naurus sun ja katseesi sun" vuoden 1990 karsinnassa ja toisella kerralla kappale "Kuka tykkää suukoista" vuoden 1994 karsinnassa.
Syksyn sävel -kilpailuun Tarja osallistui kolme kertaa. Hänen kilpailukappaleensa "Seine" hylättiin kilpailusta vuonna 1997 ennenaikaisen mainostamisen vuoksi. Kaksi vuotta myöhemmin hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi kappaleella "Lemmenpölyä" ja vuonna 2000 "Paratiisisaari" toi sekin kolmannen sijan.

Tarjan uralle on kertynyt listahittejä, mm."Seine", "Pariisin kuu" ja "Pohjantähti", useita albumeja, kultalevy ja Iskelmä Finlandia-ehdokkuus. Tarja Lunnas julhii 30 v. juhlavuottain konserttikiertueella ja häntä säestää Rosso juhlaorkesteri. Mukana kiertueella on muun muassa huilisti Katri Rehnström. Vierailevaksi solistiksi Tarja on valinnut upeaäänisen J.Eskelisen.

Järvenpää-talon konsertissa mukana Aikamiehet kuoro.

Konsertin kesto 2 tuntia sisältäen väliajan

Kommentoi tapahtumaa (0)