event-209863 event-209863

Musiikki

TARMO - HISTORIAN ENSIMMÄINEN TARMO- KONSERTTI


Järjestäjä:TARMO
Paikka:Hyvinkääsali
Osoite:Kauppatori 1
05800 Hyvinkää
Pääsymaksu:12

Lähde:Lippu.fi

TARMO - HISTORIAN ENSIMMÄINEN TARMO- KONSERTTI

TARMO valmistautuu uransa ensimmäiseen konserttisalikeikkaan

Kesän festareita kiertänyt ja hiljattain uuden, radiosoittoakin saaneen Jeespoks ja näkemiin -singlen julkaissut TARMO esiintyy Hyvinkääsalissa perjantaina 29.11.2019.

Kesällä 2019 parikymmentä festarikeikkaa heittänyt uusi artisti TARMO valmistautuu uransa ensimmäiseen omaan konserttisalikeikkaan. Sympaattinen mies esiintyy Hyvinkääsalissa perjantaina 29.11.2019. Luvassa on reilun tunnin mittainen konsertti, jossa tullaan kuulemaan TARMOn jo julkaistut Sata pisamaa ja Jeespoks ja näkemiin –singlet, sekä nippu vielä julkaisemattomia TARMO-biisejä ja joitakin huolella valikoituja covereita.

Artisti TARMO oli vielä keväällä päivätöissä K-kaupassa, josta hänet buukattiin keikkalavoille festivaalijärjestäjä Marko Riihelän kuultua sattumalta TARMOn kappaleita ja innostuttua niistä välittömästi. TARMO buukattiin esiintymään siltä istumalta. Kesän keikoilla entuudestaan tuntematon TARMO otettiin lämmöllä vastaan. Myös miehen jo julkaistut singlet Sata Pisamaa ja Jeespoks ja näkemiin ovat herättäneet yleisön mielenkiinnon. Viimeisimpänä julkaistu Jeespoks ja näkemiin on mm. ollut Radio Suomipopin Top 10-äänestyksen kärkipäässä jo pidemmän aikaan. TARMOn kanssa biisejä tekee Aku Rannila ja Saara Törmä, jotka ovat aiemmin tehneet hittejä maamme eturivin artisteille, kuten Antti Tuiskulle, Lauri Tähkälle ja Jari Sillanpäälle.

Kommentoi tapahtumaa (0)