event-206159 event-206159

Musiikki

Pariisin Kevät


Järjestäjä:Ravintola Kerubi (sali)
Paikka:Ravintola Kerubi (sali)
Osoite:Siltakatu 1 (Ilosaari)
80100 Joensuu
Pääsymaksu:alk.21,50

Lähde:Tiketti

Pariisin Kevät

Pariisin Kevät on julkaissut seitsemännen albuminsa nimeltään Reuna. Albumin on tuottanut Arto Tuunela ja Artturi Taira. Levyltä on aiemmin julkaistu singlet Tuuli, Liekki ja Onks se rakkautta.

"Me haluttiin viedä musiikkia yhä pidemmälle, mitä tulee yhtäältä tiiviiseen ja vyöryävään pop-tunnelmaan ja toisaalta epäortodoksisiin kappalerakenteisiin. Me kuljettiin tietoisesti kauemmas sellaisesta orgaanisesta bändisoinnista - jos me koskaan sen tiiviissä ytimessä ollaan oltukaan. Avainsanoina yllätyksellisyys, immersiivisyys, havahtuminen, pakahtuminen.

Reuna on minun mielestäni hienoin albumimme. Toivon, että pidät siitä, mitä se tekee sinulle. Toivon, että pääset sisään. Toivon, että löydät jotain uutta. Toivon, että lohikäärme puhuu sinulle." - Arto Tuunela

Yhtye keikkailee syksyllä uuden albumin tiimoilta ympäri Suomen; kiertue starttaa Tampereen Pakkahuoneelta Lost In Music-tapahtumasta 3. lokakuuta.

Pariisin Kevät on palkittu useilla jalometalleilla: yhtyeen vuonna 2007 julkaistu debyyttialbumi Meteoriitti, vuonna 2013 julkaistu Jossain on tie ulos sekä vuonna 2017 ilmestynyt albumi Kuume ovat ylittäneet kultalevyrajan sekä menestysalbumit Astronautti (2010) sekä Kaikki on satua (2012) ovat myyneet platinaa. Pariisin Kevät on Arto Tuunela, Artturi Taira, Ilari Kivelä, Antti Pouta ja Reko Aho.



Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €

Showtime 22:00

Kommentoi tapahtumaa (0)