event-218138 event-218138

Musiikki

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin - Elämäkertakonsertti


Järjestäjä:Bio Rex
Paikka:Bio Rex
Osoite:Mannerheimintie 22-24
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.39

Lähde:Tiketti

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin - Elämäkertakonsertti

ANSSI KELA: MUN TÄYTYY KÄVELLÄ NÄIN - ENNENKOKEMATON ELÄMÄKERTAKONSERTTI BIO REXISSÄ

Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, näyttämö ja valkokangas. Ilta on yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Artisti avautuu yleisölleen ja kertoo tarinansa omin sanoin. Niin hyvät ja hauskat kuin vaikeatkin hetket.

Anssi Kelan ennenkokemattomat Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertit nähdään Bio Rex Lasipalatsissa joulu- ja helmikuussa.

"Olen haaveillut jo vuosia tällaisen konsertin tekemisestä. Pidän laulujen laulamisesta ja tarinoiden kertomisesta. Nyt ne yhdistyvät: elämäkertakonsertissa laulut johtavat tarinoihin ja tarinat takaisin lauluihin. Ne heräävät henkiin myös Bio Rexin valkokankaalla ohjaaja Anna Äärelän toimesta. Yleisö pääsee lähemmäs kuin koskaan ennen. Olen keikkaillut yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja tehnyt suunnilleen kaiken. Nyt edessä on kuitenkin aivan uudenlainen haaste ja tulokulma keikan tekemiseen. Konsertti, jota täytyy kirjoittaa kuin kirjaa. Minulla on sellainen olo, että nyt ollaan jonkin ison äärellä. Tästä tulee yksi urani hienoimmista jutuista."

Anssi Kelan soolodebyytti Nummela julkaistiin vuonna 2001. Esikoislevy oli huikea menestys ja on edelleen sijalla 13. Suomen Kautta aikojen myydyimmät albumit -listalla. Levy viihtyi listaykkösenä pitkään ja poiki isoja radiohittejä, kuten Mikan faijan BMW, Kaksi sisarta, Puistossa ja Nummela. Anssi Kelan poikkeuksellinen kyky tarinoiden kertojana kappaleiden kautta viehätti kuulijoita ikään tai sukupuoleen katsomatta. Kela ja Nummela palkittiin neljällä Emma-patsaalla 2002.

Kela on julkaissut tähän mennessä seitsemän studioalbumia. Artistin muita isoja hittejä ovat Milla, 1972, Levoton tyttö ja uusimpana syksyllä 2018 julkaistu Ilves, joka oli Suomen radioiden soitetuin kappale kuuden viikon ajan. Mittavan uran tehneelle artistille luovutettiin Erikois-Emma Emma-gaalassa helmikuussa 2019.



Ovet klo 18:00 / Showtime 19:00.

Netistä vain suoria ostoja, puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää.

Kommentoi tapahtumaa (0)