event-221791 event-221791

Musiikki

I HATE MOUHOUS -LEVYJULKKARIT


Järjestäjä:Mouhous
Paikka:The Circus
Osoite:Salomonkatu 1-3, Narinkkatori
00100 Helsinki
Pääsymaksu:16

Lähde:Lippu.fi

I HATE MOUHOUS -LEVYJULKKARIT

Mouhous julkaisee virallisen debyyttialbuminsa "I Hate Mouhous" Etenee Recordsin kautta 21. helmikuuta. Jo ennakkoon kultaa striimanneelta levyltä löytyy mm. platinarajan rikkonut hitti Äänii ja kultaa saavuttanut Frendi.

Levyjulkkareita juhlitaan Helsingin The Circuksessa samana perjantai-iltana! Lauteet lämmittelee järkyttävän kovassa nousukiidossa liitelevä costee, joka myös vierailee Mouhouksen tuoreimmalla singlellä Poikien vessa.

"I Hate Mouhous" ilmestyy kaikkien suoratoistopalvelujen lisäksi vinyylinä, jonka voit tilata ennakkoon täältä: www.levykauppax.fi
Monakosta, Valentinista ja Van Hegenista koostuva yhtye on tehnyt pitkäsoittoa viimeisten kahden vuoden aikana jatkuvan keikkailun, reissaamisen sekä yhdessäolon ohella:

”Tää levy on peili keikkailevan bändin elämään ja siltä kuulee millasta on mennä nollasta sataan ja aina takas nollaan. Biiseissä on meidän sensuroimattomia fiiliksiä ja keloja aikuiseksi kasvamisesta ja kasvuprosessin varjopuolista. Meidän mielestä välillä saa olla lapsellinen ja röyhkee jos ei osaa ilmaista itseään muuten.”

The Circuksen levyjulkkarit on osa kevään "I Hate Mouhous" -kiertuetta, joka käsittää helmi-huhtikuun välillä yhteensä 30 keikkaa risteilyistä klubeihin ympäri Suomea.

”Mahtavaa päästä soittamaan uusia biisejä heti livenä. Levyjulkkareista on tulossa ennennäkemättömän eeppinen Mouhous megashow. Huikeeta, et saatiin costee lämppäämään meit!”

Kommentoi tapahtumaa (0)