event-217529 event-217529

Urheilu ja liikunta

SALPAUSSELÄN KISAT 2020 -Koululaislippu


Järjestäjä:Salpausselän kisat
Paikka:Lahden Urheilukeskus
Osoite:Salpausselänkatu 7 (Suurhalli Areena)
15110 Lahti
Pääsymaksu:
Lähde:Lippu.fi

SALPAUSSELÄN KISAT 2020 -Koululaislippu

95. kerran järjestettävät Salpausselän kisat kokoaa maailman parhaat maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijat Lahteen 28.2.-1.3.2020. Lahti ja Salpausselkä toimii kisanäyttämönä, kun lajiensa huiput taistelevat tärkeistä maailmancupin pisteistä. Peruskoululaiset pääsivät vuosikymmenten ajan nauttimaan Salpausselän tunnelmasta koulujen kautta myydyillä koululaislipuilla. Salpausselän kisat jatkavaa pitkää perinnettä tarjoamalla ensi vuoden Salpausselän kisoihin edullisen lipun kaikille maamme peruskoulujen oppilaille.

Salpausselän kisat on tapahtumakokonaisuus, jossa yhdistyy huippu-urheilu ja talvista tekemistä koko perheelle. Kisoissa voi jokainen kisavieras osallistua kisojen tarjoamaan oheistoimintaan tai nauttia laadukkaasta talviurheilutarjonnasta, mikä tänä talvena on poikkeuksellisen hieno.

Kisaviikonloppu on mäessä ja laduilla toiminnantäyteinen. Perjantaina 28.2. on ohjelmassa yhdistetyn ja mäen karsintakilpailut. Lauantaina 29.2. nähdään maastohiihdon naisten 10 km ja miesten 15 km perinteisellä hiihtotavalla, mikä on sama matka, jolla Iivo Niskanen voitti MM-kultaa Lahden MM-kisoissa. Lisäksi ohjelmassa on yhdistetyn parisprintti, jossa Hirvonen ja Herola ottivat viime vuonna hurmoksellisen voiton. Kisalauantain päättää perinteinen iltamäki joukkuekilpailuna. Sunnuntaina 1.3. selällä nähdään henkilökohtainen suurmäen kisa, yhdistetyn henkilökohtainen kilpailu sekä pitkästä aikaa suomalaisten suosikkilaji viestihiihdot.

Koululaislippu
Peruskoululaisille tarkoitettu koululaislippu maksaa 10,00 euroa ja sillä pääsee koko viikonlopun ajan B-katsomoon eli ladunvarsikatsomoihin ja mäkistadionille. Lisäksi lippu kattaa muun ohjelmatarjonnan, Lahti Hallin puuhaparkin, lastenalueet sekä Karpalon Talvimaan aktiviteetteineen.

Salpausselän kisat 28.2.-1.3.2020 Lahti, Urheilukeskus
Lisätiedot ja ohjelma: www.lahtiskigames.com
#LahtiSkiGames
#Salpausselänkisat

Kommentoi tapahtumaa (0)