event-220383 event-220383

Teatteri ja ooppera, Muut

SOKKO IRTI -KLUBI helmikuu


Järjestäjä:Anitta Ahonen, Tommi Vänni, Sokko irti Stand Up -klubi, Tao Lin
Paikka:Cinola, Hervannan vanha elokuvateatteri
Osoite:Lindforsinkatu 1-3
33720 Tampere
Pääsymaksu:15

Lähde:Lippu.fi

SOKKO IRTI -KLUBI helmikuu

Moi, oon sokee koomikko Tommi Vänni! Taas on aika pykätä huumoria Hervantaan parin klubin verran.

Esityksiä on keväällä kaksi. Ensimmäinen ilta pyörähtää karkauspäivänä, kun saatan lavalle Anitta Iso A Ahosen, Tommi Ylimäisen ja Tao Linin. Itse tapahtumapaikka on vanha elokuvateatteri Hervannan ytimessä. Rauhaisa ja lämminhenkinen mesta, jonne on hyvä tulla vähän nauraan ja chillaan.

ESIINTYJISTÄ:
Anitta on Suomen rääväsuisin kukkaistyttö. Hän on ansainnut tittelin Tammelan Rivo-Riitta ja on rokannut yli 2000 keikkaa. Anitta on myös yksi allekirjoittaneen esikuvista siinä, miten rehellisesti ja hauskasti hän osaa puhua omasta sairaudestaan. Vahva ja unohtumaton persoona, jolle ei parane ryttyillä!

Kaimani Tommi on kotoisin Kemistä, eli voimme olettaa hänen kasvaneen suht kieroon. Harkittuaan uraa moottorisahamurhaajana, hän kuitenkin päätti ryhtyä tekeen komiikkaa. Nyt hänellä on satojen keikkojen kokemus takana, ja hänet nähdään myös Nelosen Stand Upin tulevalla kaudella. Tommin lavaenergia tempaa mukaansa ja huumori taittuu mustaanpäin.

Tao pesiytyi Suomeen 90-luvun lopulla ja on ehtinyt tutkia arkeamme reilut pari vuosikymmentä. Hän hehkuu lavalla kuin eksoottinen aurinko ja vaikka Tao on tehnyt komiikkaa vasta puolitoista vuotta, hän nappaa yleisön huomion about puolessatoista sekunnissa. Seurasin kerran, miten hän sai totaalisen kännisen yleisön lopettaan möykkänsä ja kuuntelemaan esityksen jokaista sanaa. Sillon päätin, että tää tyyppi täytyy saada mun klubille. Hymiö. Se läsnäolo teki vaikutuksen.

Tervetuloa!

Kommentoi tapahtumaa (0)