event-214221 event-214221

Lasten tapahtumat, Teatteri ja ooppera, Muut

ANGRY BIRDS ON ICE


Järjestäjä:Angry Birds On Ice
Paikka:Helsingin Jäähalli
Osoite:Nordenskiöldinkatu 11-13
00250 Helsinki
Pääsymaksu:min 32 € - max 49

Lähde:Lippu.fi

ANGRY BIRDS ON ICE

Angry Birds on Ice -jääshow aloittaa maailmankiertueensa Suomesta maaliskuussa!

Henkeäsalpaava sirkusta, taitoluistelua ja akrobatiaa yhdistelevä show nähdään Helsingissä vain kahdesti. Angry Birds, nuo mailman tunnetuimmat linnut, suuntavat tänä talvena uusiin jännittäviin seikkailuihin. Supersuositut hahmot nähdään täysin uudessa jääshowssa, joka nähdään Suomessa syksyllä 2020.

Possut ja linnut ovat jälleen napit vastakkain, ja tutuksi tulleeseen kahnaukseen käydään käsiksi yllättävin keinoin. Mutta kuka voittaa? Entä tuleeko tasapeli? Tarina kulkee eteenpäin taidokkaiden esiintyjien siivittämänä, ja esitys on ainutlaatuinen yhdistelmä taitoluistelua, akrobatiaa sekä sirkusta. Myöskään huumoria ei ole unohdettu, ja yllättävät juonenkäänteet, upeat puvut sekä maailmanluokan musiikki täydentävät koko perhettä viihdyttävää esitystä.

Esitys toteutetaan koko katsomoa ajatellen 360 asteen lavasteissa, ja Angry Birds on Ice -tuotannossa loistavat alan huippunimet: esityksen luova johtaja on Cirque du Soleil'stakin tutuksi tullut maailmankuulu ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Juraj Bencik. Koregrafiasta vastaa yli vuosikymmenen Holiday on Ice -tuotannossa vaikuttanut Slovakian entinen taitoluistelumestari Renata Aleksander. Oman panoksensa sekä taiteellisena johtajana että koreografina on antanut myös James Tanabe, joka on urallaan toiminut sirkustaiteessa esiintyjänä ennen siirtymistään Cirque du Soleil'n taiteelliseksi johtajaksi ja sittemmin Cirque du Soleil'n executive vice presidentin tehtäviin.

Angry Birds on Ice -maailmankiertue alkaa - mistäpä muualtakaan kuin - Suomesta. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Angry Birdsin kotipesän Rovion kanssa, ja Suomessa esitykset mahdollistaa Loud'n Live Promotions.

"Olemme innoissamme päästessämme esiintymään paikkaan, josta tämä kaikki alkoi. Se on suuri ilo, mutta myös samalla koemme isoa vastuuta. Esitykseen on panostettu paljon, jotta lopputuloksena yleisö olisi haltioissaan ympäri maailman", esityksen tuottavan Comunique-yrityksen johtaja Michal Vernansky kertoo.

Angry Birds On Ice
Su 27.9.2020 (uusi ajankohta)
Helsinki, Jäähalli
Kello 13.30 ja 17.00

Ovet auki tuntia ennen esityksen alkua.

www.angrybirdsonice.com
www.angrybirdsonice.com/suomi
www.loudnlive.fi

Järjestäjä: Loud'n Live Promotios Ltd

Kommentoi tapahtumaa (0)