event-212866 event-212866

Teatteri ja ooppera, Muut

DRAG-LEIDIT LAVALLA


Järjestäjä:Sheila, Pola Ivanka, NikoLa, Jayden Mars
Paikka:Tampereen Komediateatteri Päänäyttämö
Osoite:Lapintie 3 a
33100 Tampere
Pääsymaksu:min 29 € - max 39

Lähde:Lippu.fi

DRAG-LEIDIT LAVALLA

Pola Ivanka, Sheila, NikoLa, Jayden Mars
ENNENNÄKEMÄTÖN LIVEKONSERTTI!
DRAG-LEIDIT LAVALLA!

Ketkä artistit ovat mukana tulevalla juhlakiertueella? Kuka joutuu pettymään? Kuka onnistuu löytämään tiensä parrasvaloihin? Drag Queenit laulavat livenä Leidit Lavalle!

Drag Leidit Lavalla on kokoillan livekonsertti unohtumattomien Leidien ympärillä. Ennennäkemätön dragkokoonpano pureutuu 2000-luvun Leidit-ilmiön syövereihin – fiktiivisellä draamalla kerrottuna, todellisuuteen perustuen. Ketkä artistit hakevat mukaan vuonna 2020 järjestettävään juhlakiertueeseen?

Tässä uuden ajan drag-konsertissa queenit laulavat itse jokaisen kappaleen bändin säestyksellä. Tarinan keskiössä on Paula, Katri Helena, Lea ja Marion ja koelauluhuoneen eteisessä nähdään myös monia muita tuttuja naishahmoja, jotka haluavat mukaan tuohon 2000-luvun alun suurimpaan musiikki-ilmiöön. Mukana on ”jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain sinistä” naurahtaa Toosa TV:stä tuttu NikoLa., joka on yksi laulavista Drag Queeneista.

Drag show on totuttu näkemään yleensä taustanauhojen soidessa play back lauluna, mutta neljä drag artistia ovat uuden haasteen edessä. Jo vuosikymmeniä itse livenä laulanut ja keikkaillut, karismaattinen Pola Ivanka on haastanut mukaan Sheilan, NikoLan ja Jayden Marsin. ”Jokaiselle on sopivat hahmot, niin miksi ei” Ivanka naurahtaa. ”Hieman olemme kinastelleet Polan kanssa, että kumpi on Paula ja kumpi Lea” NikoLa kommentoi vuorostaan. NikoLa ja Sheila ovat molemmat keikkailleet jo yli 10 vuotta ja Jayden Mars tuokin uutta virtaa tähän kvartettiin!

Drag Leidit Lavalla tuo tunnetuimmat hahmot esiin 2000-luvun alusta aina tähän päivään asti. Nostalgiaa tihkuva kokoillan livekonsertti on ainutlaatuinen Suomessa: livebändi, 4 drag queenia, tuttuja hahmoja, hittejä, huumoria ja sketsejä!

ROOLEISSA
Pola Ivanka – Mika Tepsa
NikoLa – Niko Mäkinen
Sheila – Antti Taipale
Jayden Mars – Aarni Mikkola
Pianisti Mikko Mattila

Esityksen kesto n. 1 h 45 min (sis. väliajan)
Tuotanto:  Iltama Oy

Kommentoi tapahtumaa (0)