event-215005 event-215005

Musiikki

Pyhimys – mikko pienenä


Järjestäjä:Tahko Piazza
Paikka:Tahko Piazza
Osoite:Sääskiniementie 560
73310 Tahkovuori
Pääsymaksu:alk.26

Lähde:Tiketti

Pyhimys – mikko pienenä

Tapahtuma on peruuntunut.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme palvelumaksun tai 2,50 € käsittelymaksun per lippu.

***

Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.

Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.

Voit tukea tapahtumia myös hankkimalla tapahtumapaikkakohtaisen lahjakortin. Katso lista lahjakorteista: www.tiketti.fi/tapahtumat#t=89


PYHIMYKSEN MIKKO PIENENÄ -KIERTUE SAAPUU TAHKOLLE 28. MAALISKUUTA

Suomen suosituin räppäri Pyhimys saapuu Tahkolle uuden MIKKO -albuminsa myötä. Vuoden 2019 Emma Gaalassa peräti kuusi Emmaa-patsasta kahminut artisti esiintyy Tahkon Piazzassa lauantaina 28.3.2020.

Viimeistään vuoden 2018 Tapa poika -albumillaan jättisuosioon nousseen Pyhimyksen edelliset live-setit ovat olleet spektaakkelimaisia. Mm. suuren orkesterin ja teatteritaidetta sisältäneiden ”Neljä vuodenaikaa” -konserttien sekä Matti Mikkolan johtaman Saimaa-yhtyeen kanssa tehtyjen bändikeikkojen jälkeen artisti palaa takaisin rap-juurilleen. Alkuvuodesta 2020 ilmestyvän MIKKO-albumin julkaisukiertueella Pyhimys nousee lavalle pienemmällä ja intiimimmällä kokoonpanolla.

 

Esiintyjät:
Pyhimys ja DJ Probaker

 



Showtime 23:00

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)