event-223696 event-223696

Musiikki

Aikakone


Järjestäjä:Hullu Poro Areena
Paikka:Hullu Poro Areena
Osoite:Rakkavaarantie
99130 Levi
Pääsymaksu:alk.20,50

Lähde:Tiketti

Aikakone

Tapahtuma on peruuntunut.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

*****

Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.

Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille

 

 

Nelihenkinen kokoonpano Sani, Alex, Maki ja Vera oli valmis valloittamaan Suomen musiikkikentän 90-luvulla. Debyyttialbuminsa ”Tähtikaaren taa” vuonna 1995 julkaissut popyhtye käynnisti lama-aikana pari kolme vuotta kestävän jättihysterian. Albumi myi triplaplatinaa, eikä "Odota" ja "Alla vaahterapuun" -kappaleita voinut välttyä kuulemasta tuohon aikaan.

Aikakone on palkittu Emma-gaalassa Vuoden tulokkaana 1995 ja Vuoden yhtyeenä 1996. Yhtyeen kappale "Tuhat yötä" valittiin vuoden 1995 Emma-gaalassa Vuoden sävellykseksi. Vuonna 2013 alkuperäisjäsenen Veran korvasi Jasmin vuoteen 2017 asti, jonka jälkeen kokoonpanossa aloitti Jenna. Aikakoneen keikoilla on aina bileet pystyssä ja tanssijalkaa vipattaa. Ja matka jatkuu tulevaisuuteen…!



Showtime n. 23:30

Saavuthan ajoissa paikalle!

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)