event-221549 event-221549

Musiikki

LAULUILTA RUUMISHUONEELLA


Järjestäjä:Savonlinnan teatteri
Paikka:Kulttuurikellari
Osoite:Olavinkatu 34
57130 Savonlinna
Pääsymaksu:25

Lähde:Lippu.fi

LAULUILTA RUUMISHUONEELLA

Ruumishuone on pelottava paikka, toisaalta ei yhtään. Se on kohtaamispaikka, viimeisen matkan lähtöpiste ja muistojen tyyssija.

Lauluilta ruumishuoneella -esityksessä pääsemme musiikin, laulujen ja tarinoiden siivittämänä hetkeksi kuoleman äärelle, mutta myös paikalle saapuneen kahden laulavan näyttelijän ja heidän pikku bändinsä kanssa tulkitsemaan vainajien toivelauluja - lempeästi, tunteella ja pilke silmäkulmassa.
Huomaamme siis istuvamme keskellä ”Entisten elävien sävellahjaa.” Laulut ja tarinat eivät kerro yksinomaan läsnäolevien toiveita vaan laajemmin, kaikkien vainajien, myös meidän tulevien kuolleiden. Ja mikä parasta, leppoisat tarinat ja runot täydentävät tätä mukavaa kokonaisuutta.

Esityksessä on musiikkia 60-luvulta tähän päivään, kaikkien tuntemia klassikoita ja tuntemattomia helmiä, myös ohjaaja kapellimestari Perttu Suomisen omaa tuotantoa.
Lämminhenkinen kokonaisuus, johon näyttelijöidemme Maija Yrjölän ja Lauri Kortelaisen viiltävät tulkinnat sekä vierailevien muusikoiden Sanna Pirttisalon ja Juha Eskelisen raikas panos antaa oman kivan ja kirkkaan musiikillisen ilmeen.

Tilaa tarjoilusi ennakkoon Kellarin ravintolasta kulttuurihanat@gmail.com / puh. 044 322 7077

Kommentoi tapahtumaa (0)