event-216343 event-216343

Musiikki

Maustetytöt


Järjestäjä:Klubi, Tullikamari
Paikka:Klubi, Tullikamari
Osoite:Tullikamarin aukio 2
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.24,50

Lähde:Tiketti

Maustetytöt

Tapahtuma on peruuntunut.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Peruutetun/siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme palvelumaksun tai käsittelymaksun per lippu.

***

Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.
Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.

Voit tukea tapahtumia myös hankkimalla tapahtumapaikkakohtaisen lahjakortin. Katso lista lahjakorteista: www.tiketti.fi/tapahtumat#t=89

 

 

TAPAHTUMA ON SIIRTYNYT PAKKAHUONEELTA KLUBIN PUOLELLE.
LIPUT KÄYVÄT TAPAHTUMAAN SELLAISENAAN.

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossakin Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk asenteella varustettu koko kansan popbändi.

Maustetyttöjen 25. lokakuuta julkaisema debyyttialbumi Kaikki tiet vievät Peltolaan raivasi julkistusviikolla tiensä Suomen virallisen albumilistan kärkeen.



 

Kommentoi tapahtumaa (0)