event-217281 event-217281

Musiikki

Naïssam Jalal "Quest of the Invisible"


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.32,50

Lähde:Tiketti

Naïssam Jalal "Quest of the Invisible"

HUOM! Naïssam Jalalin keikka G Livelabissa on siirtynyt.

Aiemmille päiville 16.4.2020, 15.4.2021 sekä 28.2.2022 ostetut liput käyvät sellaisenaan tässä korvaavassa konsertissa. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 26.5.2021 mennessä täyttämällä lomakkeen osoitteessawww.tiketti.fi/palautalippuja .

***

Huilisti Naïssam Jalalin musiikissa kohtaavat itäiset ja läntiset estetiikat, improvisaatio ja vahva humaani viesti. Syyrialaistaustainen, Pariisissa varttunut ja siellä klassista huilua opiskellut Jalal palasi juurilleen Damaskokseen ja Kairoon opiskelemaan arabialaista musiikkia mestarien johdolla. Seurauksena hänen tiensä vei arabimusiikin, afrikkalaisen musiikin, jazzin ja räpinkin maailmoihin. G Livelabiin Jalal tuo Quest of The Invisible -trionsa, jonka viimeisin albumi valittiin Ranskassa vuoden 2019 jazzlevyksi (Victoire du Jazz). Quest of Invisiblen näkymättömän etsintä hakeutuu meditaationomaisesti arkisen yläpuolelle.

Naïssam Jalal flute, vocals / Claude Tchamitchian, bass / Leonardo Montana, piano

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)