Teatteri ja ooppera, Lasten tapahtumat

SALAINEN PUUTARHA


Järjestäjä:Suomen Kansallisteatteri
Paikka:Muu näyttämö
Osoite:Helsinki
Pääsymaksu:12

Lähde:Lippupiste

SALAINEN PUUTARHA

Nukketeatteri Sytkyt esittää:
Frances Hodgson Burnett
Salainen puutarha
Nukketeatteriseikkailu perheen pienimmille!


”Se oli kymmenen vuotta sitten suljetun oven lukko, ja Mary työnsi käden taskuun, otti löytämänsä avaimen esiin ja totesi, että se mahtui reikään. Hän työnsi sen lukkoon ja käänsi sitä.”

Kymmenvuotias Mary Lennox jää orvoksi Intiassa, ja hänet lähetetään sukulaistensa luo Englantiin, syrjäiseen Misselthwaiten kartanoon. Kun Mary löytää tien salaiseen puutarhaan, jonne häntä on ehdottomasti kielletty menemästä, avautuu hänelle ja hänen uusille ystävilleen ihmeellinen maailma. Muuttumattomiksi kuvitellut asiat alkavat muuttua, ja ystävyys saa puutarhan kukoistamaan.

Frances Hodgson Burnettin Salainen puutarha -romaania (The Secret Garden, 1911) pidetään yhtenä 1900-luvun parhaimmista lastenkirjoista. Rakastetun nukketeatteritaiteilija Juha Laukkasen taikakosketuksella tarina herää henkiin visuaalisena ja musiikillisena leikkinä, jonka teemoina ovat muun muassa ystävyys, yksinäisyys, kulttuurierot ja suvaitsevaisuus.

Ensiaamut Suuren näyttämön lämpiössä 15.2.2020 klo 10 ja klo 11

Taiteilija Juha Laukkanen juhlii syntymäpäiväänsä lasten kanssa lauantain 4.4. klo 10 esityksessä ja lahjoittaa esityspalkkionsa Unicefille.

Esitystä suositellaan yli 2-vuotiaille.
Kesto n. 30 minuuttia

Nukkenäyttelijä Juha Laukkanen
Tekstin sovitus Juha Laukkanen
Suomennos Toini Swan
Lavastus ja nuket Pirjo Kivimäki
Sävellys ja äänisuunnittelu Maija Ruuskanen
Video- ja valosuunnittelu Ville Virtanen

Liput
Peruslippu 15 € / Perhelippu 50 € (sis. 2 aik. ja 2 lasta)