event-213518 event-213518

Teatteri ja ooppera

TÄYDELLINEN RIKOS?


Järjestäjä:Lahden kaupunginteatteri
Paikka:Eero-näyttämö, Kirkkokatu 14
Osoite:Kirkkokatu 14
15140 Lahti
Pääsymaksu:20

Lähde:Lippu.fi

TÄYDELLINEN RIKOS?

Lahden kaupunginteatterin kevään 2020 esitykset perutaan toistaiseksi.

Voit vaihtaa pääsylippusi lahjakorttiin tai haluamaasi syksyn esitykseen. Halutessasi lipun hinta voidaan myös korvata sinulle. Yhteydenotot tai hyvityspyynnöt yhteystietojen ja tilinumeron kera voi lähettää lktliput@lahti.fi /  lktryhmat@lahti.fi. Lahjakortti lähetetään postitse.

Lippupalautuksia ja -vaihtoja otetaan vastaan koko kevään ajan.


Lähtötilanne: kukaan ei tiedä tekijää eikä rikosta. Ei edes tekijä itse!
Näin alkaa Lahden kaupunginteatterin virtuoosimainen improvisoitu koko illan esitys, jonka lajityyppinä on rikostarina. Kaikki mitä esityksen aikana tapahtuu, tulee yllätyksenä myös esiintyjille.
Katsojat auttavat lähtötilanteen luomisessa ja sen jälkeen alkaa jännitys. Mitähän tässä selviää, vai selviääkö mikään? Näyttelijät reagoivat annettuun tilanteeseen ja synnyttävät eteenpäin menevää tarinaa. Näin luodaan hauska ja jännittävä tarina, joka on joka kerralla omanlaisensa. Jokainen ilta on ensi-ilta!
Improvisoidun esityksen ohjaa Tiina Pirhonen, joka on alansa ehdotonta huippua Suomessa. Hän on toiminut improvisaatioteatteri Stella Polariksessa se perustamisesta saakka. Esityksen elävästä ja eläytyvästä musiikista vastaa Hannu Risku, joka on myös Stella Polariksen kantavia voimia.

ENSI-ILTA 30.1.2020 EERO-NÄYTTÄMÖLLÄ

OHJAAJA Tiina Pirhonen
MUUSIKKO Hannu Risku
ROOLEISSA Tomi Enbuska, Mari Naumala, Anna Pitkämäki, Mikko Pörhölä ja Jari-Pekka Rautiainen

Kommentoi tapahtumaa (0)