event-215006 event-215006

Musiikki

Vesala


Järjestäjä:Hullu Poro Areena
Paikka:Hullu Poro Areena
Osoite:Rakkavaarantie
99130 Levi
Pääsymaksu:alk.30,50

Lähde:Tiketti

Vesala

Tapahtuma on peruuntunut.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

*****

Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020.

Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille

 


Vesala on 2000-luvun renessanssinero, joka kuuluu Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden listoilta. Debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016 ja huikean vastaanoton saanut levy vahvisti Vesalan asemaa omaleimaisena artistina.

Taiteen monilahjakkuutena tunnettu Vesala on palkittu muun muassa arvostetulla Junnu Vainio -palkinnolla vuonna 2016 sekä vuoden 2017 Emma Gaalassa peräti neljällä Emmalla: Vuoden naisartisti, Vuoden pop, Vuoden biisi ja Vuoden albumi. Lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi.



Showtime n. 23:30

Saavuthan ajoissa paikalle!

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)