event-226851 event-226851

Musiikki

Flat Earth, Rosecraft


Järjestäjä:On the Rocks
Paikka:On the Rocks
Osoite:Mikonkatu 15
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.16

Lähde:Tiketti

Flat Earth, Rosecraft

Tapahtuma on siirtynyt! Alkuperäiselle päivälle 29.5. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Lippujen palauttaminen oli mahdollista 1.6. saakka.

Flat Earth On The Rocksiin

Liput: 16/18€
OTR-kortilla: 14/16€
Ovet: 20:00

Joistain heistä olet kuullutkin, toisista ehkä et. Mutta sillä ei nyt ole merkitystä. Sillä sen sijaan on, että Linde, Gas, Niclas ja Anthony ovat nyt yhdessä, uudessa upeassa bändissä nimeltä Flat Earth.

Vaikka ryhmän muusikot ovat keränneet kannuksensa nykyistä bändiään paljon isommissa ympyröissä (HIM, Amorphis, Polanski) helsinkiläinen Flat Earth on kaikkea muuta kuin tavallinen "superprojekti". Nelikossa yhdistyy kauniisti rakkaus musiikkiin, soittajien uniikki osaaminen ja monissa liemissä todistettu karisma. Kirsikkana kakun päällä yhteissoiton dynamiikasta voisi kuvitella, että miehet ovat soittaneet yhdessä vuosikausia.

Flat Earthin musiikilliset tienviitat osoittavat vaihtoehtorockin kultaisiin vuosiin ja kumartavat kohteliaasti raskaan rockin esi-isille. Koko komeuden kuorruttaa hyppysellinen haikeaa psykedeelisyyttä. Musiikki on magneettisen melodista ja ilahduttavan vapautunutta. Sen painostavuudessa ja melodisuudessa kuulija saa kauneutta ja karheutta samassa paketissa.

Gasin ja Niclaksen ryhdikäs rytmidynamiikka petaa täydellisen kiitoradan Linden kitarasooloille viilettää vapaasti ja Anthonyn mietteliään alakuloinen ja melankolinen laulu antaa bändin sointiin säväyksen sisäänpäin kääntynyttä epätoivoisuutta. Tämä soundi erottaa Flat Earthin kaikista muista kuulemistasi bändeistä.



Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.


***

Vallitsevan poikkeusajan sääntöjen mukaisesti kaikille asiakkaille on istumapaikka ja tapahtumien kapasiteettia on rajoitettu. Toivomme, että asiakkaat pyrkivät olemaan oman seurueensa parissa sekä pitävät huolta turvaväleistä ja riittävästä käsihygieniasta. Liikkuminen ja tanssiminen on kuitenkin sallittua.

• Älä saavu paikalle, jos sinulla on flunssaan viittaavia oireita tai olet matkustanut ulkomailla viimeisen 14 päivän aikana. Sairastapauksissa lipulla on palautusoikeus.
• Pese tai desinfioi kätesi heti ravintolaan saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
• Säilytä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja vältä tungosta
• Suosi korttimaksua, etenkin lähimaksua

Kommentoi tapahtumaa (0)