event-213837 event-213837

Musiikki

JP Cooper (UK)


Järjestäjä:Tavastia-klubi
Paikka:Tavastia-klubi
Osoite:Urho Kekkosen katu 4 - 6
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.25,50

Lähde:Tiketti

JP Cooper (UK)

JP Cooper tiedotti 3.3.2020, että levytysprosessin viivästymisen vuoksi artistin kevään kiertuetta joudutaan siirtämään. Samalla siirtyy myös Tavastian konsertti 25.5.2020. Korvaava keikka järjestetään Korjaamolla 29.10.2020. Lisätietoja ja liput keikalle täältä.

Tavastian keikalle ostetut liput käyvät Korjaamon keikalle sellaisenaan.

Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Tikettiin 29.5.2020 saakka. Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.



*****
Olemme saaneet paljon kyselyitä peruuntuneisiin tapahtumiin lippuja ostaneilta asiakkailta, että voiko lipun jättää palauttamatta, jotta lippuraha jäisi tapahtumanjärjestäjälle peruuntumisen kulujen kattamiseksi vaikeassa tilanteessa.

Haluamme vastata näihin toiveisiin ja siksipä kaikkien koronaviruksen vuoksi peruttujen tapahtumien lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020

Tämän päivän jälkeen tilitämme palauttamatta jääneet liput tapahtumien järjestäjille.

 

Multiplatinahittejä tehtaillut ja "September Song" -hitin siivittämänä kansainväliseen menestykseen noussut JP Cooper tekee klubikeikan maanantaina 25. toukokuuta Helsingin Tavastialla.

Debyyttialbuminsa "'Raised Under Grey Skies" syksyllä 2017 julkaissut JP Cooper on yksi tämän hetken kuumimmista artistinimistä. Pelkästään "September Song" on kerännyt 377 miljoonaa striimausta Spotifyssa, ja artisti julkaisti keväällä hittikappaleen "Sing It With Me" Astrid S:n kanssa. JP Cooper on tehnyt yhteistyötä useiden artistien kuten Stormzyn kanssa ja oli myös mukana Suomen listaykköseksi nousseella Fifty Shades Darker -soundtrackilla kappaleellaan "Birthday", jonka oli kirjoittanut Teemu Brunila.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi



Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Kommentoi tapahtumaa (0)