event-223409 event-223409

Musiikki

PUOLUSTUSVOIMIEN VARUSMIESSOITTOKUNTA - KEVÄÄN RIEMUA


Järjestäjä:Puolustusvoimien varusmiessoittokunta
Paikka:Lahden Konserttitalo, Felix Krohn -sali
Osoite:Sibeliuksenkatu 8
15110 Lahti
Pääsymaksu:min 11 € - max 17

Lähde:Lippu.fi

PUOLUSTUSVOIMIEN VARUSMIESSOITTOKUNTA - KEVÄÄN RIEMUA

Varusmiessoittokunnan kevään konserttikiertueen solistina häikäisee sopraano Reeta Vestman, joka tunnetaan niin upeista musikaali -ja teatterirooleistaan kuin 3,5 oktaavia kattavasta äänialastaan. Presidentinlinnassa ja teatterilavoilla esiintynyt Reeta Vestman ottaa Varusmiessoittokunnan kanssa haltuun monipuolisen ja viihdyttävän ohjelmiston.

Lavalla soitannolliset taitonsa yhdistävät Varusmiessoittokunnan sinfoninen puhallinorkesteri ja viihdeorkesteri, joten tulos on kepeän täyteläinen. Viihdeorkesteri yhdistää sotilaallisen särmikkyyden ja ainutlaatuisen, nuorekkaan asenteensa genreen kuin genreen - oli kyse sitten rokista tai iskelmästä. Varusmiessoittokunnan suurin kokoonpano on puhallinorkesteri, joka tunnetaan niin kirkko- ja konserttisalikeikoista kuin liikkeessä soitetuista marsseistakin.

Ennen kaikkea tämä kokonaisuus villitsee ja vakuuttaa paitsi eläväisyydellään ja osaamisella myös nuorten soittajien ainutlaatuisella asenteella.

Kevään riemua -kiertue on ensimmäinen kerta, kun Varusmiessoittokunta tekee yhteistyötä Reeta Vestmanin kanssa. Konsertin arvioitu kesto on väliajan kanssa 1,5h.

Kapellimestareina Ville Paakkunainen ja Juhani Valtasalmi.

Kommentoi tapahtumaa (0)