event-219502 event-219502

Lasten tapahtumat

SELLOSALI: JOAN AS POLICE WOMAN (USA)


Järjestäjä:Sellosali
Paikka:Sellosali, Leppävaara Soittoniekanaukio
Osoite:Soittoniekanaukio 1 A
02600 Espoo
Pääsymaksu:27

Lähde:Lippu.fi

SELLOSALI: JOAN AS POLICE WOMAN (USA)

Arvostettu Brooklyniläinen lauluntekijä Joan As Police Woman julkaisee uudet siirtyneiden tapahtumien kiertuepäivät vuodelle 2022. Suomessa tähti esiintyy Sellosalissa keskiviikkona 23.3.2022, mukanaan rumpali Parker Kindred (Antony & The Johnsons, Jeff Buckley) ja basisti Jacob Silver (Lee Fields).

Konsertti on siirtynyt koronaepidemian takia eteenpäin ja jo ostetut konserttiliput käyvät tähän uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Rahanpalautusta voi hakea 31.5.2021 mennessä osoitteessa https://web.lippu.fi/palautus/

Joan on koronasulun aikana tehnyt ja julkaissut ahkerasti musiikkia, sisältäen hänen toisen coveralbumin, sekä ensimmäisen livelevyn. Joan on myös kirjoittanut ja levyttänyt Simplicity-kappaleen Damon Albarnin kanssa Gorillaz-yhtyeen tuoreelle Song Machine albumille. Lisäksi odotettavissa on uusi Joan As Police Woman studiolevy syksyllä 2021.

Vuoden 2022 kiertueella Joan esittää trionsa kanssa musiikkia pitkältä uraltaan, sisältäen sekä kappaleita uusilta albumeilta, että uudelleensovitettuja klassikoita.

Joan Wasser on työstänyt soolomateriaaliaan Joan As Police Woman -nimellä vuodesta 2004 ja on aikaisemmin julkaissut viisi studioalbumia, lukuisia sinkkuja, sekä valikoiman cover-kappaleita. Hänen ansioluetteloonsa kuuluu myös live-esiintymisiä ja studiotyöskentelyä muun muassa Elton Johnin, Lou Reedin, Rufus Wainwrightin, John Calen, Sheryl Crown, Scissor Sistersin, Sparklehorsen ja Dave Gahanin kanssa.

"Joan As Police Woman on yksi 2000-luvun parhaista muusikoista"
-The Economist -lehti

Liput 27,50/25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Ovelta 30 €

Kommentoi tapahtumaa (0)