Urheilu ja liikunta, Lasten tapahtumat, Muut

Skeittileiri

Järjestäjä:HELride Collective
Paikka:Eläintarhan skeittipuisto
Osoite:Nordenskiöldinkatu 20
00250 Helsinki
Pääsymaksu:150

Lähde:Tapahtumainfo

Skeittileiri

Eläintarhan skeittiparkilla järjestetään ensi kesänä neljä viiden päivän skeittileiriä. Leirit ovat osa toista kesää toimivaaSkeittikontti hanketta.

Leiri on suunnattu 9-15-vuotiaille, mutta yläikärajaa ei ole. 9-vuotta nuorempien kohdalla päätös tehdään tapauskohtaisesti.

Eläintarhan skeittiparkki toimii leirin tukikohtana. Eltsussa on monipuolisesti skeitattavaa kaikille ja alue on viihtyisän puiston ympäröimä. Parkki on myös helposti lähestyttävissä julkisten avulla ja Pasilan juna-asema on alle 10min kävelymatkan päässä.

Skeittikontilla, joka on "skeittaajien oma nuokkari", leiriläiset voivat ladata puhelimet, täyttää vesipullot ja jättää tavaroita säilytykseen.

Leirillä vieraillaan myös lähialueen muissa parkeissa. Riittää kun taskussa on matkakortti tai taskurahaa matkoja varten. Ruokailu hoidetaan yhteisellä kauppareissulla omilla rahoilla ja eväät syödään skeittiparkilla. Jos sataa niin etsitään suojaa ja jatketaan skeittaamista.

Leirin loistavat opettajat Sakari Leskinen 19v ja Eemi Ahonen 27v ovat molemmat huippuskeittareita ja heillä on kokemusta työskentelystä nuorten parissa. Luvassa on hyviä yhteisiä sessioita positiivisessa ilmapiirissä, jossa kaikkia kannustetaan.

Leiriläisistä otetaan ryhmäkuva ja erikseen jokaisesta skeittikuva. Kuvat ottaa Eltsussa samaan aikaan toimivan Skeittikontin ohjaaja-valokuvaaja Kalle Keskinen. Kuvat toimitetaan jokaiselle leiriläiselle ennalta annettuun sähköpostiosoitteeseen heti leirin päätyttyä.

Leirin hinta 150€

1.Leiri: 1.-5.6.2020
2.Leiri: 8.-12.6.2020
3.Leiri: 22.-26.6.2020
4.Leiri: 29.6-3.7.2020

Leirit ovat nyt myynnissä nettikaupassamme:
https://holvi.com/shop/Helride/section/skeittileiri/