event-235385 event-235385

Musiikki

F+Pesso


Järjestäjä:G Livelab
Paikka:G Livelab
Osoite:Yrjönkatu 3
00120 Helsinki
Pääsymaksu:alk.25,50

Lähde:Tiketti

F+Pesso

G Livelab Helsingin heinäkuisessa illassa nähdään kaksi omaleimaista uuden polven musiikintekijää: Vuonna 2019 kaksi Emma-ehdokkuutta (Vuoden tulokas & Vuoden rap/R&B) pokannut Fanni Sjöholm eli F, sekä vastikään kehutun toisen albuminsa Mikset sä oo niinku kaikki muut? julkaissut räppäri-tuottaja Pesso. F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. F tuli myös tutuksi viime kesänä keikkalavoilla ihastuttaneesta D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-kollektiivista. Illan avaa Johanna Kustannuksen talliin kuuluva Pesso, joka tunnetaan herkän pohdiskelevista, mutta tarttuvista pop-biiseistään.

Facebook
Instagram
Twitter



G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Kommentoi tapahtumaa (0)