event-204552 event-204552

Musiikki, Messut ja markkinat

Tikkurila Festivaali 2021


Järjestäjä:Hiekkaharjun urheilupuisto
Paikka:Hiekkaharjun urheilupuisto
Osoite:Urheilutie 15
01370 Vantaa
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Tikkurila Festivaali 2021

TIKKURILA FESTIVAALI 2021 - LIPUT & INFO

Seitsemättä kertaa juhlittava Vantaan salainen helmi, Tikkurila Festivaali, nousee Hiekkaharjun urheilupuistoon 22.-24.7.2021. Kolmipäiväinen festivaali on tullut tunnetuksi nimekkäästä ohjelmistosta, mutta myös monitasoisesta VIP-keitaasta, jossa on ollut koettavaa vaativammallekin festivaaliasiakkaalle. Tapahtuma teki vuonna 2019 kävijäennätyksen, kun Tikkurilaan saapui jättiyleisö, yhteensä 35 000 juhlijaa.

JULKAISTUT ESIINTYJÄT

Torstai 22.7.2021
BEHM, Erin, Popeda, Teflon Brothers, Gasellit, Vesterinen Yhtyeineen, Chisu

Perjantai 23.7.2021
Lauri Tähkä, Kaija Koo, J. Karjalainen, Mariska, Elastinen, Ellinoora, Reino Nordin, Atomirotta

Lauantai 24.7.2021
Apulanta, JVG, SANNI, Arttu Wiskari, Olavi Uusivirta, Vesala, Anssi Kela, Maustetytöt, William

Tikkurila Festivaali 2021
Facebook  |  Instagram  @ tikkurilafestivaaliLippujen varausaika 2 päivää.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Kaikilla lipputyypeillä on mahdollisuus välillä poistua alueelta ja palata takaisin!

SILVER VIP (K-18)
Silver VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

Silver VIP -lipun hintaan ei sisälly ruokia tai juomia.

GOLDEN VIP (K-18)
Golden VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

GOLDEN VIP -lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipunostaneiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaalilipun ja haluat juhlia vuoden 2021 Tikkurila Festivaalia, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2020 festivaaliliput käyvät sellaisenaan myös Tikkurila Festivaali 2021 -tapahtumaan, sille päivälle jolle lippu on ostettu. Lipunpalautus on päättynyt 31.07.2020.


Tapahtuman turvallisuusinfo:
tikkurilafestivaali.fi/info/faq/

__

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.