event-235451 event-235451

Musiikki

Helsinki-Cotonou Ensemble


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.27,50

Lähde:Tiketti

Helsinki-Cotonou Ensemble

Konsertti on siirtynyt!

Ostetut liput 12.8.2020 sekä 13.5.2021 päivämäärille käyvät sellaisenaan tässä korvaavassa konsertissa.

Mikäli tapahtuman uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 15.4.2021 mennessä.

**

Helsinki-Cotonou Ensemble (HCE) on helsinkiläisen kitaristi Janne Halosen ja beniniläisen lyömäsoittaja ja laulaja Noël Saïzonoun luotsaama yhtye, jonka musiikki on suoraan tanssisuoneen iskevä yhdistelmä beniniläisiä Voodoo -uskonnosta ammentavia perinnerytmejä, afrobeatia, jazzia ja funkkia. Helsingin Sanomat totesi uusimman levyn julkaisukeikan arviossa olevansa jo hieman huolissaan HCE:n maailmalla kasvavasta maineesta, sillä kotimaan konsertit saattavat olla kohta harvinaista herkkua.

Yhtye sai alkunsa vuonna 2012 Guineanlahden rannalla, Beninissä. Suomalaisista ja paikallisista ammattimuusikoista koottu ryhmä soitti kolme menestyksekästä konserttia ja äänitti esikoisalbuminsa maan suurimmassa kaupungissa Cotonoussa. Debyttialbumi "Beaucoup De Piment!" julkaistiin Suomessa vuonna 2013, ja yhtye teki 19 esiintymistä kattaneen kiertueen. Tämän jälkeen bändi on julkaissut kolme levyä ja esiintynyt 12 maassa. Uusin albumi "We Are Together" julkaistiin maaliskuussa 2018.

Kokoonpano:
Noël Saïzonou - laulu & perkussiot
Janne Halonen - kitara & laulu
Sampo Riskilä - basso & laulu
Juha Räsänen - rummut & laulu
Mikko Pettinen - trumpetti & laulu
Joakim Berghäll - saksofoni & laulu
Menard Mponda - perkussiot & laulu
Visa Oscar - koskettimet

Facebook
Instagram
Twitter



Alaikäiset ovat tervetulleita keikalle aikuisen seurassa.

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla 70 hengen yleisökapasiteetilla. Olemme järjestäneet pöytien tai pöytäryhmien välille metrin turvavälit. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden. Tartuntariskin minimoiminen on kuitenkin järjestäjän, esiintyjien ja asiakkaiden yhteinen velvollisuus. Pyydämmekin sinua noudattamaan ohjeistustamme:

  • Saapuminen tapahtumaan on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita, olet koronaviruksen altistusketjussa tai vieraillut kahden viikon sisällä maassa, josta saapuessa suositellaan omaehtoista karanteenia. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
  • Saavu ajoissa tapahtumaan, jotta vältyt jonottamiselta. Tapahtumien aikataulut löydät kunkin tilaisuuden yhteydestä G Livelabin nettisivuilta.
  • Suosittelemme, että käytät kasvomaskia jonottaessasi tapahtumaan ja sieltä pois. Maskeja on myös saatavilla lipunmyynnissä.
  • Vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden ja esiintyjien kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Henkilöstömme ohjaa sinut pöytään ja pois.
  • Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
  • Huomioi muut asiakkaat jonottaessasi sisään, wc-tiloihin ja baaritiskille. Muista turvavälit!
  • Jollet halua vastaanottaa narikkalappua, voi sen myös valokuvata.
  • Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
  • Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
  • Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
  • Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita. Asiakaspalvelijamme käyttävät maskeja tai kasvovisiireitä.

Kommentoi tapahtumaa (0)