event-218696 event-218696

Teatteri ja ooppera

SYNTIPUKKI


Järjestäjä:Bastionin Kesäteatteri
Paikka:Bastionin Kesäteatteri
Osoite:Raatihuoneenkatu 12
49400 Hamina
Pääsymaksu:29

Lähde:Lippu.fi

SYNTIPUKKI

Kesällä 2021 näemme Bastionin Kesäteatterissa Haminassa Agapetuksen klassikon Syntipukki. Luvassa on upea näyttelijäkaarti ja hulvatonta kotimaista komediaa.

Legendaarinen romanttinen komedia Syntipukki tarjoaa lämpöistä tunnelmaa, herkullista huumoria ja roihuavaa rakkautta sekä mainiota musiikkia kyytipoikana.
Syntipukki on komedia omasta maitokaupasta haaveilevasta miehestä, joka työskentelee tavaratalossa syntipukkina. Hänen harteilleen kasataan syyt muiden tekemisistä virheistä ja johon vihaiset asiakkaat voivat purkaa kiukkunsa. Soppaa sotkevat ihmissuhteiden koukerot, yllättäen leiskahtava lempi ja värikkääksi paljastuvan työyhteisön nokkimisjärjestyksen säännöt.

Ohjaaja Mikko Kivinen pyyhkii pölyt vanhalta komediaklassikolta, josta on tehty myös kaksi elokuvaa. "Tulee muistaa, että näytelmä sijoittuu 1930-luvulle eikä sitä saa missään tapauksessa tuoda nykypäivään, sillä se kertoo maailmasta, joka oli tuohon aikaan täysin erilainen. Tosin samanlaisiahan ihmiset silloinkin olivat, käyttäytymiskoodit ovat vain muuttuneet." Kivinen toteaa.

Näytelmän rooleissa nähdään itse ohjaaja Mikko Kivinen sekä mm. Kotikadusta tuttu Ville Keskilä ja mm. Kumman kaa -ohjelmasta tuttu Minna Koskela. Mukana hulvattomassa menossa ovat myös Jane Kääriäinen ja Kalle Pylvänäinen.

Sovitus ja ohjaus: Mikko Kivinen
Näyttelijät: Mikko Kivinen, Ville Keskilä, Minna Koskela, Jane Kääriäinen ja Kalle Pylvänäinen

Kesto noin 2 h 10 min sis. väliaika
Nouseva katsomo on numeroimaton ja se on kokonaan katettu.
Väliajalla palvelee kesäteatterin oma anniskeluoikeuksin varustettu kesäteatterikahvila.

www.bastionteatteri.fi

Kommentoi tapahtumaa (0)