event-240452 event-240452

Musiikki

Younghearted (klo 20:00)


Järjestäjä:Bar Loose
Paikka:Bar Loose
Osoite:Annankatu 21
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.20

Lähde:Tiketti

Younghearted (klo 20:00)

Popyhtye Younghearted esiintyy syyskuussa Bar Loosessa parin vuoden tauon jälkeen. Tavastiankin loppuunmyynyt yhtye nähdään kahden päivän aikana yhteensä neljällä keikalla Bar Loosen intiimissä keikkakellarissa.

Vuonna 2015 perustetun Youngheartedin muodostavat laulaja Reeta Huotarinen sekä kitaristit Atte Ranta ja Emil Korkiakoski. Yhtye julkaisi viime vuonna kakkosalbuminsa Vapaa, jota seurasi myös ehdokkuus Vuoden yhtye -kategoriassa vuoden 2020 Emma Gaalassa. Albumilta löytyvät muun muassa kultaa striimannut Vaikeeta, vuonna 2018 ilmestyneet Beijos ja Hullaannun sekä yhtyeen tuoreimmat singlet Sun syliin ja Enkeli.

***

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tuopit voi tilata tekstiviestillä suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on hengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

Facebook-tapahtuma



Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kommentoi tapahtumaa (0)