event-232045 event-232045

Musiikki

ERÄITÄ VUOSIA, Lahti


Järjestäjä:Teatteri Vanha Juko
Paikka:Teatteri Vanha Juko, Sali
Osoite:Rautatienkatu 13
15110 Lahti
Pääsymaksu:25

Lähde:Lippu.fi

ERÄITÄ VUOSIA, Lahti

Eräitä vuosia – eräitä lauluja -konsertti

Seitsemän vuosikymmentä, kuusi säveltäjää, kaksi pianistia Eero Ojanen ja Marjatta Meritähti ja yksi laulaja: Monna Kamu!

Ääni joka on kantanut vuosikymmenten läpi. Monna Kamun ura laulajana alkoi 1970-luvulla Agit Prop -lauluyhtyeessä, jonka riveissä hänen lämmin alttoäänensä antoi persoonallisen sävyn yhtyeen soinnille. Agit Prop -yhtyeessä Monna Kamu on raivannut tietä kantaaottavalle laululiikkeelle, jota sittemmin jatkoi mm. Ultra Bra.

Vuosikymmenistä on jäänyt elämään moni laulu: hienoa musiikkia, tärkeitä runoja.

"Olen edelleen aktiivisesti esiintyvä laulaja. Konsertissa kuultavat laulut ovat kulkeneet mukanani kuin rakkaat ystävät. Osa niistä on vanhoja, monesti koettuja. Osa uudempia, vähemmän tunnettuja, sitäkin koskettavampia. Laulut ovat runoja, joissa eletään elämää, tunteita ja maailmaa. Hyvässä ja pahassa - syvältä."

Runoille soivat siivet ovat antaneet pitkän ja merkittävän uran luoneet säveltäjät Marjatta Meritähti, Heikki Valpola, Esa Helasvuo, Henrik Otto Donner, Kaj Chydenius ja Eero Ojanen.

Konsertissa esiintyvät taitava pianisti ja jazzmies Eero Ojanen, säveltäjä-pianisti Marjatta Meritähti sekä laulaja Monna Kamu.

Hyvä musiikki ei vanhene, hyvä runo ei vanhene. Ne jatkavat elämäänsä. Tule mukaan!

Ke 21.10. klo 19
Liput 25/18 €

Kommentoi tapahtumaa (0)