event-233298 event-233298

Teatteri ja ooppera, Lasten tapahtumat

MYSTEERI MAATILALLA, Helsinki


Järjestäjä:Mysteeri maatilalla
Paikka:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Osoite:Hämeentie 68
00550 Helsinki
Pääsymaksu:20

Lähde:Lippu.fi

MYSTEERI MAATILALLA, Helsinki

Farmia rakastavalla otteella hallinnoiva Vaari katoaa samana aamuna, kun pihan yksinoikeutettu tähti, rokkikana Moilanen, huomaa uskollisen saksofoninsa hävinneen! Onneksi maatilamajoituksessa oleva, maailman likinäköisin ja silmälasinsa alati hukkaava salapoliisi P. Salminen tarttuu toimeen ja lupaa ratkaista mysteerin alta aikayksikön!

Kun soppaan sotketaan sekaan itserakas Riikinkukko Riekkinen, räppäävä Possu Nieminen, muistinsa menettänyt Leevi-Lammas, reggaeta laulava Mansikki-Lehmä ja joukko muita, toinen toistaan erikoisempia eläimiä sekä muutama ihminen, on luvassa sekä lasten että aikuisten suupielet ylöspäin kääntävä, ikimuistoinen hurvittelu!

TV:n lastenohjelmista tutut suosikit Jaakko Loukkola ja Isa-Eerika Lehto tähdittävät visuaalista ilotulistusta tarjoavaa esitystä, jossa yleisöllä – erityisesti lapsilla – on tärkeä rooli lopputuloksen kannalta! Esityksessä kuullaan paljon uutta lastenmusiikkia, johon lapset pääsevät osallistumaan. Tarpeen mukaan myös loikitaan, pyöritään ja taputetaan! Jokainen esitys on vauhdikas, nauruhermoja kutkuttava ja erilainen..

Esiintyjät: Jaakko Loukkola, Isa-Eerika Lehto
Konsepti ja käsikirjoitus: Jaakko Loukkola
Musiikin sovitus ja toteutus: Kari Mäkiranta
Lavastus: Marko Korkeaniemi
Puvustus: Piritta Kämi-Conway
Tekninen suunnittelu: Antti Nieminen
Graafinen suunnittelu: Kalle Tulander
Tuotanto: Pasi Salminen / IdeaTeatteri Osuuskunta

Kesto: noin tunti

Kommentoi tapahtumaa (0)