event-230517 event-230517

Musiikki

Smash Into Pieces (SWE), Blind Channel


Järjestäjä:Olympia
Paikka:Olympia
Osoite:Satakunnankatu 10
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.18,50

Lähde:Tiketti

Smash Into Pieces (SWE), Blind Channel

SMASH INTO PIECES JA BLIND CHANNEL VIIDELLE KLUBIKEIKALLE SUOMEEN

Vaihtoehtorockin kuuma ruotsalaisnimi Smash Into Pieces saapuu Suomeen klubikeikkarundille yhdessä oululaisen Blind Channelin kanssa. Bändit nähdään ensi syksynä Oulussa, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Helsingissä sekä Ruotsin puolella rajaa.

Smash Into Pieces julkaisi helmikuun lopussa uutta albumia enteilevän tuplasinkun "God Sent & All Eyes On You". Yhtyeen viidettä studioalbumia odotellaan julkaistavaksi ensi syksyn aikana. Kevään aikana yhtye kiertää Eurooppaa mm. Within Temptationin ja Evanescensen kanssa. Viimeksi Smash Into Pieces nähtiin Suomessa viime syksynä loppuunmyydyllä keikalla Helsingissä ja Tampereella.

Oululainen raskasta rockia konepopiin yhdistelevä Blind Channel julkaisi maaliskuun alussa loistavan vastaanoton saaneen, kolmannen studioalbuminsa Violent Pop. Modernin rockin suunnannäyttäjä on tämän hetken tulevaisuuden toivo, joka pysyy kehissä vielä pitkään.

***

Kaikissa tapahtumissamme tullaan noudattamaan sen hetkisiä turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksia. Mikäli koemme, että tapahtumaa ei voida toteuttaa sen hetkisten normien mukaan sille myydyllä kapasiteetilla, pyrimme toteuttamaan keikan erityisjärjestelyin tai siirtämään sen myöhempään ajankohtaan. Kiitos kärsivällisyydestä näinä erityislaatuisina ja haastavina aikoina.  



Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kommentoi tapahtumaa (0)