event-251421 event-251421

Musiikki

MERIHEINI LUOTO & METSÄNPEITTO


Järjestäjä:Meriheini Luoto
Paikka:Korkalovaaran kappeli
Osoite:Vaaranlammentie 3
96500 Rovaniemi
Pääsymaksu:11

Lähde:Lippu.fi

MERIHEINI LUOTO & METSÄNPEITTO

Meriheini Luoto & Metsänpeitto luo yllätyksellisiä äänimaisemia alati muuntuvasta, ikiaikaisesta metsästä. Luodon käsissä viulu paljastaa muuntautumiskykynsä ja Metsänpeitto-yhtye tuo sointiin vielä lisää ennalta-arvaamattomia sävyjä. Monikerroksinen musiikki johdattaa kuulijansa maailmaan, jossa ajan ja paikan taju hälvenevät.

Meriheini Luoto on kansanmusiikin ja kokeellisen musiikin kentillä toimiva taiteilija pääinstrumentteinaan viulu, avainviulu, laulu ja elektroniikka. Erityisinä kiinnostuksen kohteina hänellä on soittimiensa sointisävyjen tutkiminen, improvisointi sekä elektroniikan ja erilaisten akustisten tilojen tuomat sävellykselliset mahdollisuudet. Luoto julkaisi debyyttialbuminsa Metsänpeitto elokuussa 2017 ja jatko-osana tälle toimivan albumin Metsänpeitto 2 syyskuussa 2019.

Tapahtuman järjestää Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto yhteistyössä Rovaniemen seurakunnan kanssa. Esitys on osa TÄ! -kulttuuriklubien sarjaa, joka tarjoilee erilaisia elämyksiä esittävän taiteen kentältä.

Meriheini Luoto: viulu, laulu
Minna Koskenlahti: lyömäsoittimet, puuhuilut, laulu
Maija Holopainen: viulu, laulu
Iida Savolainen: viulu, alttoviulu, laulu

Huom. Muutokset mahdollisia.

Kommentoi tapahtumaa (0)