event-244115 event-244115

Muut, E-tapahtumat

Tavaramerkin perusteet


Järjestäjä:Patentti- ja rekisterihallitus
Paikka:Verkkokoulutus
Osoite:Virtuaali
Pääsymaksu:396,20

Lähde:Tapahtumainfo

Tavaramerkin perusteet

Tavaramerkki on tunnus, jolla on keskeinen rooli tavaroiden ja palvelujen markkinoinnissa. Sen avulla voit tehokkaasti erottua markkinoilla. Hyvä tavaramerkki herättää huomiota ja se muistetaan.

Tavaramerkki on myös yksi brandin rakentamisen kulmakivistä. Siksi tavaramerkki kannattaa suojata ja hankkia sille yksinoikeus. Yksinoikeuden saat varmimmin ja nopeimmin rekisteröimällä tavaramerkkisi.

Tavaramerkin perusteet -kurssilla saat tietoa tavaramerkin tehtävistä, rekisteröintiin liittyvistä käytännöistä sekä rekisteröinnin edellytyksistä – esim. millaisia merkkejä voidaan rekisteröidä. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi tärkeimmät kansainväliset rekisteröintijärjestelmät ja annetaan esimerkkejä tavaramerkin käytöstä liiketoiminnassa.

Kurssi on hyödyllinen kaikille tavaroiden ja palvelujen suunnittelu- ja markkinointitehtäviin, brändin rakentamiseen ja hallintaan sekä kansainväliseen liiketoimintaan osallistuville henkilöille.

Kurssi järjestetään verkkokoulutuksena syksyllä 2020. Lähetämme osallistumisohjeet verkkokoulutukseen noin viikkoa ennen kurssin ajankohtaa.

Ilmoittaudu kurssille tästä!

Kommentoi tapahtumaa (0)