event-239287 event-239287

Musiikki

Viikate


Järjestäjä:Rytmikorjaamo
Paikka:Rytmikorjaamo
Osoite:Vaasantie 11
60101 Seinäjoki
Pääsymaksu:alk.23,50

Lähde:Tiketti

Viikate

VIIKATE: RILLUMAREI!

Viikate julkaisee kolmannentoista studioalbuminsa 2.10.2020.

Rillumarei!- nimeä kantava levy pitää sisällään kymmenen rehvakkaasti tanssivaa kitarateosta, joista itse yhtyekin on yllättynyt.

Satukirjamaisen kärpässienen alta tavoitettu solisti K kuvailee levyä seuraavasti:

"Rillumarei! lyö valokeilansa tunteiden peilipalloon tavalla, jota Viikate ei ole ennen harrastanut. Duuri on haikeaa, molli hilpeää ja kitarat soivat raikkaammin ja jorattavammin kuin koskaan aiemmin meidän perusjäykässä toiminnassa. Tekstipuolella pääteemaksi paaluttui ajatus siitä, että jos viattomuuden aika vaihtuu vialliseksi, rillumarei-termikin näyttäytyy uudessa valossa. Meidän kaikkien puuteripeileissä. Tässä mielessä olemme lähimpänä teema-albumia Viikatteen levytetyssä historiassa." 

Tanssilantioita öljyävä, erikoisolot huomioon ottava "Rillumarei! 2020" -kiertue alkaa lokakuussa ja karavaani pysähtyy Seinäjoen Rytmikorjaamolla perjantaina 27.11.

TURVALLISUUS

Rytmikorjaamon klubin kapasiteettia on rajoitettu tulevissa tapahtumassamme alle puoleen normaalista luodaksemme turvallisen ja viihtyisän tapahtuman kaikille osallistujille.  

Vaikka yleisökapasiteettia on rajoitettu, olemme mitoittaneet palvelut normaalille kapasiteetille sekä tehostaneet hygienia- ja turvallisuustoimia. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme. Oma maski kannattaa siis ottaa mukaan tai tarvittaessa ostaa paikan päältä (2 €/kpl).

Noudatathan ohjeistustamme saapuessasi

- Älä saavu tapahtumaan, jos tunnet olosi flunssaiseksi tai sinulla on kuumetta
- Huolehdi omalta osaltasi käsihygieniasta ja turvaväleistä.
- Suosittelemme maskin käyttöä.
- Nauti elävästä musiikista!



Liput ovelta mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

 

Kommentoi tapahtumaa (0)