event-253554 event-253554

Teatteri ja ooppera, Muut

TTT-KLUBI STAND UP: PYLKKÄNEN, ZAMBINO, SOTTINEN


Järjestäjä:TTT-Klubi
Paikka:TTT-Klubi
Osoite:Hallituskatu 19
33200 Tampere
Pääsymaksu:25

Lähde:Lippu.fi

TTT-KLUBI STAND UP: PYLKKÄNEN, ZAMBINO, SOTTINEN

26.2. Stand up: Pylkkänen, Zambino, Sottinen

Onko TTT-Klubi Tampereen tyylikkäin stand up -klubi?

Lavalla Kaisa Pylkkänen, Ray Zambino ja Riku Sottinen

Kaisa Pylkkänen
Käsikirjottaja, ohjaaja ja stand up -koomikko Kaisa Pylkkäsen tuotoksia on jokainen joskus nähnyt televisiosta. Nainen on ollut kirjoittamassa niin Naurun tasapainoa, YleLeaksia, Itse valtiaita kuin Salatut elämät -sarjaakin. Sanomattakin on siis selvää, että mielikuvituksen puutteesta ei tämä nainen kärsi. Kaisa Pylkkänen lataa lavalla poliittiset ja epäkorrektitkin ajatuksensa suoraan, häpeilemättä ja itseään säästelemättä.

Ray Zambino

Pitkätukkainen, kovaa vauhtia suomalaistuva skottikoomikko Ray esiintyy kuin kokenut konkari, vaikka stand up -maileilla mitattuna mies on ajanut vasta sisäänajon. Tätä lempeää pikkumiestä ei pysäytä mikään! Englanninkielinen show tuo Suomi-neidon kamaralle tuulahduksen kaivattua kansainvälisyyttä.

Riku Sottinen
Se on vähän ihana, se on vähän ilkeä, se on vähän outo, se on täysin Riku Sottinen. Sottinen on universumin hauskin Lieksasta kotoisin oleva stand up -koomikko. Miehen vuorovaikutus yleisön kanssa elää aivan omaa elämäänsä. Keikkoja ei voi kuvailla yhdellä sanalla, ne täytyy kokea livenä eturivissä.

Show klo 19, ovet klo 18.

Kommentoi tapahtumaa (0)