event-242589 event-242589

Musiikki, Teatteri ja ooppera

KIRKA - SURUN PYYHIT SILMISTÄNI


Järjestäjä:Kouvolan Teatteri
Paikka:Kouvolan Teatteri, Päänäyttämö
Osoite:Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola
Pääsymaksu:44

Lähde:Lippu.fi

KIRKA - SURUN PYYHIT SILMISTÄNI

KIRKA – SURUN PYYHIT SILMISTÄNI
Tarina rokkarista, joka hurmasi äänellään koko Suomen ja jätti ainutlaatuisen jälkensä musiikkihistoriaan.

Kirill Kirka Babitzin on unohtumaton luku kotimaisen musiikin historiassa. Vaikka Kirka ei ollut ensimmäinen suomalainen rockia laulanut ja levyttänyt artisti, oli hän ensimmäinen todellinen rocktähti ja ikoni, joka villitsi kansan. Hänen erityislaatuinen äänensä ja energiansa esiintyjänä nostivat hänet tyttöjen ja naisten päiväuniin - sekä miesten levysoittimiin. Monipuolisen artistin sydän sykki rockille, mutta hän valloitti suomalaiset myös muun muassa upeilla iskelmätulkinnoillaan.

Kirkan roolin tekee Mikael Saari, joka on yksi tämän hetken valovoimaisimmista musikaalitähdistä. Saari saapuu Kouvolan Teatteriin Kirkaksi suoraan Helsingin messukeskuksessa nähtävän Queen-suurmusikaalin, We Will Rock You, pääroolista. Yhtenä Suomen vahvimmista mieslaulajista tunnettu Mikael Saari on yksi harvoista, jonka tietää varmuudella pystyvän täyttämään Kirkan saappaat tulkinnoillaan.

Upeassa musikaalissa nähdään monia tuttuja henkilöitä Kirkan elämästä ja kuullaan kappaleita koko hänen pitkän uransa varrelta. Tule mukaan kokemaan Kirkan tarina ja kuulemaan mm. hitit Hetki lyö, Leijat, Daa-da, daa-da, Hengaillaan, Surun pyyhit silmistäni.

Ensi-ilta 5.9. suurella näyttämöllä

Matti Laine
: Kirka – Surun pyyhit silmistäni
Ohjaus Niko Taskinen
Koreografi Antti Lahti
Kapellimestari Iikka Kahri
Lavastus Sanna Halme
Pukusuunnittelu Laura Dammert
Kampaukset ja maskeeraus Satu Linerva
Nimiroolissa Mikael Saari

Kommentoi tapahtumaa (0)