event-217282 event-217282

Musiikki

Pohjonen Alanko


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.32,50

Lähde:Tiketti

Pohjonen Alanko

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäisille päivämäärille 17.4.2020 ja 26.3.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 26.4.2022 mennessä.

***

Pohjonen Alanko on Ismo Alangon, Kimmo Pohjosen ja Tuomas Norvion yhteinen musiikillinen maisema, jossa miehet tutkivat ihmisäänen erilaisia ulottuvuuksia. Ääni-improvisaatioista liikkelle lähtenyt musiikki liikkuu alkukantaisista tunteenpurkauksista hallitun kaaoksen kautta lyyriseen melodisuuteen. Tuomas Norvion samplemaailma ja Alangon ja Pohjosen omat instrumentit värittävät maisemaa jyrkillä sävyillään.

"Pohjonen Alanko, unohtunut kaistale maata syvällä koillisessa, siellä missä aika on pysähtynyt tulevaisuuteen, missä hetket siirtyvät menneisyyteen ennen kuin elämä ehtii niitä koskettaa. Näissä karuissa sielunmaisemissa kansalaiset vaeltavat ajasta ikuisuuteen ja takaisin. Laulaen.”

Ismo Alanko - laulu, kitara, viulu
Kimmo Pohjonen - haitari, laulu, elektroniikka
Tuomas Norvio - elektroniikka

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)