event-250793 event-250793

Musiikki

Samae Koskinen


Järjestäjä:G Livelab Tampere
Paikka:G Livelab Tampere
Osoite:Kirjastonpuisto
33100 Tampere
Pääsymaksu:alk.29,50

Lähde:Tiketti

Samae Koskinen

Samae Koskinen on monipuolinen taiteilija, joka tunnetaan parhaiten suomenkielisistä kappaleistaan. Hän on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen lyriikat koskettavat, mutta mukana on aina huumoria. Kesähitti Aurinko, ystävä ja kaljaa, ystävyyslaulu Läski mulkku, rakkauden ensi hetkistä kertova Keltaista, ulkopuolisuuden ylistys Spoon River, ja isyyden alkumetrejä sanoittava Sinä ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti Hän asuu näillä kulmilla ja sitä seuranneen Elossa-albumin Emma-ehdokkuus saivat jatkoa hienojen laulujen ja konserttien sarjalla. Tähän mennessä Koskinen on julkaissut seitsemän albumia, viimeisimpänä Maidstone (2019), joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

Oman tuotantonsa lisäksi Samae Koskinen on kirjoittanut lauluja Anna Puulle, Arttu Wiskarille ja Ellinooralle ja tuottanut muun muassa Jarkko Martikaisen Koirien taivas -albumin.

Facebook
Instagram
Twitter



Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Kommentoi tapahtumaa (0)