event-251587 event-251587

Teatteri ja ooppera

THE PLAY THAT GOES WRONG


Järjestäjä:Svenska Teatern i Helsingfors
Paikka:Svenska Teatern, Stora scenen
Osoite:Norra esplanaden 2
00130 Helsinki
Pääsymaksu:min 33 € - max 43

Lähde:Lippu.fi

THE PLAY THAT GOES WRONG

Esitys teksitetään suomeksi Thea-mobiilisovelluksella. Lue lisää täältä: svenskateatern.fi/fi/palvelut/tekstitys/

Svenska Teatern kutsuu yleisön hulvattomiin naurujuhliin, joissa ihan kaikki menee pieleen. Henry Lewisin, Jonathan Sayerin ja Henry Shieldsin kirjoittama The Play That Goes Wrong saa ensi-iltansa Suurella näyttämöllä 18. syyskuuta.

Sekoita Sherlock Holmesia ja Monty Pythonia ja lisää mausteeksi Fawlty Towersia, ja sinulla on edessäsi The Play That Goes Wrong – 11 kansainvälistä palkintoa voittanut maailmalla menestynyt lennokas farssi.

Harrastajateatteriryhmä on valmistelemassa klassista murhamysteerinäytelmää, mutta kaikki ei sujukaan suunnitelmien mukaisesti. Oikeastaan mikään ei suju suunnitelmien mukaisesti. Epäonniset näyttelijät kamppailevat vaikeuksia vastaan läpi esityksen, mutta antavat kaikkensa esiripun laskuun saakka. Tai sen putoamiseen saakka…

- Monien mielestä huumori on keino sanoa saada sanotuksi jotain muuta, mutta minulle se on tavoite itsessään. Maailmassamme nauretaan tänä päivänä liian vähän. Iloiset ihmiset eivät vihaa, sanoo ohjaaja Adde Malmberg.

Tule jumppaamaan hymykuoppiasi unohtumattomalla tilannekomiikalla. Tämä on näytelmä sinulle, joka haluat pitää hauskaa!

Käsikirjoitus Henry Lewis, Jonathan Sayer och Henry Shields
Ohjaus ADDE MALMBERG
Lavastus ERIK SALVESEN
Pukusuunnittelu HANNE HORTE-GARNER
Maskeeraus ja kampaukset PIRJO RISTOLA
Valosuunnittelu TOM KUMLIN
Äänisuunnittelu HANNA MIKANDER

Näyttelijät: RIKO EKLUNDH, MAX FORSMAN, NINA HUKKINEN, PATRICK HENRIKSEN, SIMON HÄGER, EMMA KLINGENBERG, DENNIS NYLUND, MITJA SIRÉN

Tietoa ja tarjouksia uutiskirjeessä
Pysy kärryillä Svenska Teaternin tapahtumista myös vierailujen välillä! Tilaamalla uutiskirjeemme tiedät ensimmäisten joukossa tulevista uutuuksista, mahdollisista lisäesityksistä sekä ainutkertaisista konserteista ja tapahtumista.
Uutiskirje on ruotsinkielinen.
Tilaa uutiskirje: https://svenskateatern.fi/fi/teatteri/uutiskirje/

Kaikkiin teatterin omiin esityksiin tarjolla tekstitys: https://svenskateatern.fi/fi/palvelut/tekstitys/
Tilaa väliaikatarjoilut etukäteen: https://cafesvenskis.fi/tilaa/

Yleisötyö: Tervetuloa kuulemaan millaisia kiinnostavia tarinoita, työtapoja ja paljon muuta esitysten ja teosten taustalle kätkeytyy. Yleisötyön ohjelmisto on ruotsinkielinen. Lue lisää osoitteesta (ruotsiksi): https://svenskateatern.fi/sv/plus/kringprogram/

Alennusliput saman päivän esitykseen voimassa myyntitilanteen mukaan
Opiskelijat ja teatterialan ammattilaiset saavat alennuksia samana päivän esityksiin, kysy lisää teatterin lipunmyynnistä esityspäivänä. Alennukseen oikeuttava todistus tulee olla mukana lippua ostaessa ja esitykseen tultaessa. Alennuslippuja myydään ainoastaan teatterilla.

Kommentoi tapahtumaa (0)