event-226837 event-226837

Musiikki

Waltari (levyjulkkarit)


Järjestäjä:Tavastia-klubi
Paikka:Tavastia-klubi
Osoite:Urho Kekkosen katu 4 - 6
00100 Helsinki
Pääsymaksu:alk.18

Lähde:Tiketti

Waltari (levyjulkkarit)

Waltari julkaisee uuden albumin viiden vuoden tauon jälkeen

Rock-musiikin kapinaan ja uudistumiseen uskovan Waltarin Global Rock -albumi ilmestyi 20.3.2020. Levyä edeltää helmikuun 7. päivä julkaistu Skyline-single, jolla kuullaan vierailijana Bomfunk MC's -yhtyeen Raymond Ebanksia.

Helsingissä vuonna 1986 perustettu Waltari on koko reilun 30-vuotisen olemassa olonsa ajan suhtautunut rock-musiikkiin suurella intohimolla ja punk-asenteella. Neljätoista albumia julkaissut yhtye on toiminut esikuvana monelle niin koti- kuin ulkomaisellekin yhtyeelle.

Kärtsy Hatakan luotsaama Waltari haluaa olla elävä todiste siitä, että rockbändi voi ottaa musiikkiinsa ikuisesti uusia vaikutteita eikä koskaan henkisesti sammaloitua. Maaliskuun 20. päivä julkaistava Global Rock-albumi tarjoaakin jälleen raikkaan ja monipuolisen otoksen uutta rock-musiikkia.

"Rock on asenne, kyltymätön halu leikkiä elämän kanssa, loppuun asti! Se on se maailma, johon Waltari syntyi. Musta on edelleen ihan cool laittaa meikit naamaan ja pysyä lainsuojattomana. Pyrkimyksenämme on luoda musiikkia, joka räjäyttää kuulijoidemme tajunnan", summaa Waltarin keulakuva Kärtsy Hatakka yhtyeen filosofiaa.

WALTARI on:
Kärtsy Hatakka: laulu, basso, ohjelmointi ja koskettimet
Antti Kolehmainen: kitara, laulu ja sello
Kimmo Korhonen: kitara ja murina
Sami Yli-Sirniö: kitara
Jani Hölli: koskettimet ja ohjelmointi
Jariot Lehtinen: kitara
Ville Vehviläinen: rummut

***

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Jokaiselle asiakkaalle on istumapaikka pöydän ääressä. Pöytiä löytyy Tavastian salista sekä salin parvelta. Istumispaikkojen täyttäminen tapahtuu saapumisjärjestyksessä.

  • Keräämme ovella tapahtuman kävijöiden yhteystiedot mahdollisten altistumistapausten tiedottamista varten. Keikalle saapuessasi sinun tulee luoda itsellesi valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa. Tavastialla on istumapaikkoja ja tarpeeksi tilaa pitää etäisyyttä muihin.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
  • Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytä kasvomaskia. Kasvomaskeja on tarjolla myös baarissa.
  • Pysy keikan ajan sinulle osoitetulla istumapaikalla. Tanssilattialla ei saa seistä keikan aikana. Tilassa liikkuminen on sallittua vain baaritiskille, vessaan sekä ulos.

Osana turvallista tapahtumaa Tavastialla emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai hyväksikäyttöä.

Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa ympäristölipun osuus ohjataan edelleen Tavastian metsä -kampanjalle, eikä sitä palauteta lipunpalautuspyynnön yhteydessä. Tukesi ikimetsän suojelulle tässäkin tapauksessa perille.

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!



Aikataulu:
19:00 ovet
20:30 Waltari


Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Kommentoi tapahtumaa (0)