event-238166 event-238166

Muut

WE WILL ROCK YOU


Järjestäjä:We Will Rock You
Paikka:Helsingin Jäähalli
Osoite:Nordenskiöldinkatu 11-13
00250 Helsinki
Pääsymaksu:min 39 € - max 89

Lähde:Lippu.fi

WE WILL ROCK YOU

Queenin musiikkiin pohjautuva We Will Rock You -musikaali saa ensi-iltansa Helsingin Jäähallissa 6. elokuuta 2021

Musikaali on kirjoitettu ja luotu Queen-yhtyeen suurimpien hittien ja sanoitusten ympärille, ja se esitetään nyt ensimmäistä kertaa suomeksi. Näyttämölle nousee Suomen kirkkaimpia tähtiä!

Musikaali sijoittuu tulevaisuuteen, jossa maapalloa hallitsee yksinvaltias. Tyranni on kieltänyt live-musiikin esittämisen ja rock-musiikki on kokonaan kadonnut. Kaikki eivät kuitenkaan halua sulautua massaan. Valtavirtaa vastaan uivat lempiväiset Galileo ja Scaramouche taistelevat vapaan ajattelun, muodin ja erityisesti musiikin puolesta. Kun Queenin kitaristin Brian Mayn kitara lopulta löytyy, rock-musiikin henkiin heräämistä ei estä enää mikään.

Kansainvälisen tason huippumusikaali We Will Rock You on säkenöivä ilotulitus live-musiikkia, tähtiesiintyjiä, toinen toistaan vauhdikkaampia tanssinumeroita ja unohtumattomia rock-kappaleita. Syksyllä rokataan – tavataan Helsingin Jäähallilla!

Esityksen kesto n. 2h45m sisältää väliajan.

*  *  *

Touko-kesäkuulle suunnitellut esitykset on pandemiatilanteen vuoksi jouduttu siirtämään elo-syyskuulle.

Lipun jo ostaneet pääsevät lipullaan samalle istumapaikalle Helsingin jäähallissa, ainoastaan esityspäivä muuttuu. Esityksiä löytyy kalenterista syyskaudella runsaasti. Mikäli lipullesi osoitettu uusi esityspäivä ei sinulle sovi, voit olla yhteydessä Lippupisteeseen esityspäivän vaihtamisesta tai lipun peruuttamisesta viimeistään 23.4.2021 klo. 17.00 mennessä. Tämän päivän jälkeen lähetettyjä pyyntöjä ei enää huomioida. Molemmissa tapauksissa, olethan yhteydessä Lippupisteeseen järjestelyjen tekemiseksi.

Muutospyyntöjen osalta lähetäthän sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi ja kerro mihin esitykseen haluat lipun siirtää. Kirjoitathan viestin otsikkokenttään ”We Will Rock You” – näin asiakaspalvelu saa pyyntösi käsiteltyä mahdollisimman nopeasti.

Voit myös olla yhteydessä puhelimitse numeroon: 010 633 1030.

Ostamallasi lipulla pääset nauttimaan upeasta musikaalielämyksestä alkusyksystä!

Kommentoi tapahtumaa (0)