event-258631 event-258631

E-tapahtumat

MAAILMAN YMPÄRI 80 PÄIVÄSSÄ


Järjestäjä:Musiikkiteatteri Kapsäkki
Paikka:Keikalla.fi-livestriimi
Osoite:Keikalla.fi
Pääsymaksu:9

Lähde:Lippu.fi

MAAILMAN YMPÄRI 80 PÄIVÄSSÄ

Matemaattisen tarkasti rutiinejaan noudattava Phileas Fogg ja hänen palvelijansa Passepartout syöksyvät vauhdikkaaseen seikkailuun, kun Fogg lyö omaisuutensa vetoa, että pystyy matkustamaan maailman ympäri 80 päivässä. Rutiinien täyttämä elämä jää taakse ja edessä on uskomaton matka.

Kapsäkin tulkinnassa viisi näyttelijää sukeltaa pelottomasti ja ennakkoluulottomasti tekoviiksiä, takkeja ja mantereita tiuhaan vaihtaen jännityksen täyteiseen seikkailuun. Matkaa tehdään ohikiitävistä maisemista inspiroituvan musiikin siivittämänä. Tästä kommellusten ja huumorin täyteisestä reissusta ei kukaan selviä rähjääntymättä. Mutta onko suurin matka se, joka kuljetaan höyryjunilla, elefanteilla ja siipirataslaivoilla? Vaiko se lyhyt, mutta sitäkin vaivalloisempi reitti ihmisen omiin salattuihin syövereihin? Tai ehkä vaativin on sittenkin se vaikeakulkuinen ja vaaroja täynnä oleva taival, joka johtaa toisen ihmisen luo?

Esitys on anarkistinen ilotulitus, jossa on katuteatterin rosoa ja parhaimman sketsiviihteen pähkähulluutta.” Laura Kytölä, HS ***

Alkuperäisteksti: Jules Verne
Ohjaus ja dramatisointi: Jussi Nikkilä
Sanoitukset: Jussi Nikkila
Musiikki: työryhmä
Puku-, naamiointi- ja lavastussuunnittelu: Riitta Röpelinen
Valosuunnittelu: Tuittu Teivainen
Äänisuunnittelu: Jan Noponen

Tallennettu Musiikkiteatteri Kapsäkissä 20.9.2020. Ostettavissa 29.3.-29.6.2021 välisen ajan. Katseluoikeus 10 pv koodin aktivoinnista.

Kommentoi tapahtumaa (0)