event-220490 event-220490

Musiikki, Messut ja markkinat

Sideways 2022


Järjestäjä:Nordis
Paikka:Nordis
Osoite:Nordenskiöldinkatu 11-13
00250 Helsinki
Pääsymaksu:
Lähde:Tiketti

Sideways 2022

SIDEWAYS 16.-18.6.2022 @ Helsinki, Nordis!

Sidewaysin vuoden 2022 musiikkiohjelma on jälleen huolellisesti kuratoitu kokonaisuus indie-artisteja, pop-tähtiä, kiinnostavimpia tulokkaita ja vaihtoehtomusiikin kulttisuosikkeja.

ARTISTIT:

Róisín Murphy (IE), Caribou (CA), Mac DeMarco (CA), Mogwai (UK), The Avalanches (AU), Vesala, Gasellit, Maustetytöt x Agents, 22-Pistepirkko, Beak> (UK), Big Thief (US), Clark - Playground In a Lake (UK), Dungen (SE), Molchat Doma (BY), Oneohtrix Point Never (US), Passenger (UK), Ruusut, Uusi Fantasia, Vesta, Yeboyah, Yona, Yves Tumor & Its Band (US), Altin Gün (NL), Arppa, Astrid Swan, Babel, Boy Harsher (US), Cassandra Jenkins (US), Dry Cleaning (UK), F, Hassan Maikal, Haunted Plasma, Huora, Iceage (DK), Isaac Sene, Jesse Markin, K-X-P, Kissa, Kohti tuhoa, Laura Moisio, Litku Klemetti, Louie Blue, M, Malla, MC Koo, Pambikallio, Pehmoaino, Pekka Laine & The Enchanted, Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs (UK), Richard Dawson & Circle (UK/FI), Rosa Coste, Rosita Luu, Ryley Walker (US), Sepikka, Teini-Pää, Vanishing Twin (UK) + lisäyksiä luvassa!

LIPUT:

alk. 155 € / 3pv, hinta voimassa toistaiseksi

alk. 90 € / 1pv avoin päivälippu – myynnissä rajoitettu erä

Avoin päivälippu oikeuttaa pääsyn festivaalialueelle valitsemanasi päivänä. Lippua ei tarvitse rekisteröidä etukäteen, vaan lipun haltija voi saapua tapahtumaan minä tahansa festivaalipäivänä. Lippu luetaan festivaaliportilla ja se oikeuttaa pääsyn sisälle alueelle yhden kerran, avointa päivälippua ei vaihdeta rannekkeeseen.

3 ja 2 päivän festivaaliliput vaihdetaan rannekkeeseen. 1 päivän festivaalilippua ei vaihdeta rannekkeeseen, sillä pääsee alueelle kerran. Tarkemmat tiedot löydät täältä: https://sidewayshelsinki.fi/liput

Kaikki kesän 2020 palauttamattomat, sekä Sidewaysiin 2021 ostetut festivaaliliput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2022 festivaaleilla. Lippujen palautus on päättynyt 17.6.2021.

Facebook | Instagram | Twitter



OSTETUT LIPUT OVAT VOIMASSA VUODEN 2022 SIDEWAYSISSA

Palauttamattomat kesän 2020 sekä kaikki Sideways 2021 -liput ovat sellaisinaan voimassa myös vuoden 2022 festivaalilla. Jos siis olet ostanut Sideways 2020- tai 2021-lipun ja haluat hyödyntää sen vuonna 2022, sinun ei tarvitse vaihtaa sitä uuteen tai tehdä muitakaan toimenpiteitä.

1-2PV LIPUT ON MAHDOLLISTA PÄIVITTÄÄ TAI VAIHTAA

Sidewaysiin ostetut 1pv- ja 2pv-liput käyvät vuodelle 2022 sellaisenaan tai ne voi halutessaan vaihtaa yhden kerran toiseen saman hintakategorian lippuun 31.3.2022 saakka (edellyttäen, että kyseistä päivää ei ole myyty sitä ennen loppuun).

Esimerkki: Olet ostanut yhden päivän perjantailipun kesän 2020 festivaalille ja haluaisit tulla vuoden 2022 Sidewaysiin lauantaina – voit vaihtaa lippusi yllä kerrotuin edellytyksin lauantaille.

Voit myös päivittää 1-2pv-lippusi useamman festivaalipäivän lippuun maksamalla lipputyyppien välisen erotuksen sekä päivitysmaksun.

Vaihtaminen on mahdollista siitä lähtien, kun vuoden 2022 päivälippujen myynti alkaa. Vaihdosta peritään normaalit päivitysmaksut. Lue lisää päivitysmaksuista täältä.

LIPPUJEN PALAUTTAMINEN

Kaikki Sidewaysin lippupalautukset ovat päättyneet 17.6.2021.

SIDEWAYSIN JÄRJESTÄMÄSTÄ KILPAILUSTA VOITETUT LIPUT

Jos olet voittanut liput Sidewaysin tai yhteistyökumppanimme järjestämästä kilpailusta, ovat ne voimassa myös ensi vuonna.

Lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Mikäli tapahtumarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman porteilla. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut tapahtumapaikalle.

Kommentoi tapahtumaa (0)