event-263276 event-263276

Muut, Urheilu ja liikunta, Lasten tapahtumat

SUPERCORNER TAHKO KESÄLEIRI


Järjestäjä:SuperCorner Tahko
Paikka:Nilsiä
Osoite:Nilsiä
Pääsymaksu:
Lähde:Tahko

SUPERCORNER TAHKO KESÄLEIRI

Leirin hinta 97 € / osallistuja
Hinta sisältää: päivittäisen ohjatun ohjelman ja Superyöohjelman sekä turvallisuusvalvonnan, privapuiston leiriläisille aamuisin ennen puiston aukeamista, välipalan x 2, päivällisen, iltapalan, aamiaisen sekä kuukausikortin Tahkon SuperCorneriin!

Leireille voi osallistua myös osan aikaa. Yksittäisen päiväleiripäivän (klo 10-17) hinta on 29 €. Sisältää: ohjatun ohjelman, aamupäivän privapuiston leiriläisille ja välipalan.
Pelkän SUPERYÖN (klo 18- aamu 10) hinta on 49 €. Sisältää: ohjatun Superyöohjelman, turvallisuusvalvonnan, iltapalan sekä aamiaisen.

Jokaisella leiripäivällä on oma teemaparinsa
Leirien ohjelmaan sisältyvät teemat ovat: volttikoulu, akrobatia, parkour ja palloilulajit. Leiripäiviin sisältyy päivittäin myös ulkoilua mm. Tahkon lähiliikuntapuistossa ja pumptrackilla. Leiripäiviin sisältyy myös ns. toiveiden tunnit, jolloin toteutamme leiriläisten omia ohjelmatoiveita.

Aktiviteetit
Puistossa on yli kolmekymmentä erilaista aktiviteettia ja niitä pääsee käyttämään oman innostuksen mukaan aina kun ohjatussa ohjelmassa on taukoa.

Kaikilla leireillä on majoitusmahdollisuus!
Uutuutena tänä kesänä on SuperYöt majoittuville leiriläisille, eli yövytään SuperCornerissa. Superyö alkaa leiriläisten ruokailulla puiston sulkeuduttua yleisöltä klo 18 ja illan aikana osallistujilla on järjestettyä ohjelmaa, iltapala ja vapaata puistoaikaa noin klo 24 saakka (10-12 vuotiailla tunnin pitempään). Superyö päättyy noin tunti aamupalan jälkeen klo 10.

Kommentoi tapahtumaa (0)